Motionsudstyr i gave

Det er ved flere studier bevist, at regelmæssig motionstræning giver bedre livskvalitet, og en højere levealder. Livskvalitet og flere leveår er vel noget af det største, man kan give til jul!

Jeg er af den mening at, hvis en person på et tidspunkt har ytret ønske om udstyr til motionstræning, eller som har talt om at det kunne være godt at komme i gang med motionstræning/vægttab, da er det den optimale gave. Der er ikke mange følelser, der er større end den stolthed man får ved at komme i god form, eller tabe sig. At give/ hjælpe en person til denne følelse er da noget af det største at give!

Livskvalitet er selvfølgelig mange ting, og for at man får en forbedret livskvalitet gennem motionstræning, kræver det, at udstyret gives til personer, der er opsat. Man kan have nok så gode intentioner, men det vil være en fejl at give motionsudstyr til personer, der vil føle det som en løftet pegefinger. Det er derfor vigtigt, hvis personen ikke direkte har ytret ønske herom, at spørge forsigtigt ind til muligheden.

Gode gave ideer:

Boksesæt til børn
Abilica Slider til hende
Håndvægt sæt til ham


 Se oversigt over alle artikler