Træningsøvelser - Motion som personalegode

- kommer også virksomheden til gode!
Sundhedsfremme
Motion understøtter en sund vægt og en stærk krop. Regelmæssig fysisk træning nedsætter risikoen for livsstilsygdomme. Moderat motion giver bedre immunforsvar, hvilket nedsætter fraværsdage grundet sygdom. 

Øget arbejdsindsats
Fysisk træning styrker knogler, muskler og sener, hvilket gør medarbejderen bedre i stand til at varetage fysiske opgaver i arbejdstiden. 35% af alle danskere lider af dårlig ryg og bliver hæmmet i deres dagligdag, hvilket især er en faktor for ansatte med fysisk arbejde. Træning af mave og ryg modvirker gener af dårlig ryg og gør den ansatte bedre rustet til de tunge og rutineprægede opgaver. Forskning viser at 30 minutters fysisk træning dagligt endda øger kreativiteten.

Mentalt velvære
En vigtig faktor, som ofte overses, er det mentale udbytte af regelmæssig træning. Fysisk aktivitet er nemlig ren naturmedicin mod depression og angst. Det giver psykisk og socialt velvære – og kan være kernen i et stærkt socialt bånd mellem kollegaer.
Motionens evne til at frigøre endorfiner gør en gladere, giver overskud og man bliver bedre til at tackle stress.

En god investering.
Som du ved, skaber motion både sundere og gladere medarbejdere, hvilket direkte kan overføres til færre sygedage for de ansatte. Færre sygedage = en bedre bundlinje. Altså en god investering.

Vi står klar med råd og vejledning
Vi kan hjælpe med at skabe et motionsrum fra bunden eller supplere et eksisterende. Send os en e-mail på info@abilicaonline.dk eller ring på 70 270 279 og tag en snak med os.

  Se oversigt over alle øvelser