Vores butikkerAbilicaOnline.dk forhandler varemærket Abilica, der er det førende mærke indenfor udstyr til hjemmetræning i Norden. Vi forhandler ligeledes andre kvalitetsmærker som: POLAR (pulsure), REHBAND (støttebind), Sole (semiprofessionelt udstyr) og mange flere.

Hos AbilicaOnline.dk går vi op i hjemmetræning og træning med mening. Som chefen siger det: ”du skal vælge det motionsredskab, der giver mening for dig, fordi så bliver det brugt”. Vi bestræber os derfor på at give den bedste vejledning, så vores kunder får det motionsudstyr, der passer til dem.

Ud over de mange private handler vi håndterer, har vi også mange ”større” kunder fra virksomheder, institutioner, hoteller, idrætsforeninger m.m., hvor vi supplerer allerede etablerede motionsrum, eller indretter helt nye. Vi er også her behjælpelige med råd, vejledning, indretningsforslag, service o.m.a.

Vi har butik i både Aarhus og Herlev, hvor begge er med eget lager. I begge butikker kan man se og prøve vores produkter, få gode råd samt vejledning, og de fleste af vores produkter kan købes og tages direkte med fra butikken.

Held og lykke med træningen på hjemmebane!

Kontaktoplysninger

Abilica Online ApS
Trindsøvej 12
8000 Aarhus C
CVR nr.: 30805763

Abilica Online Aps - Herlev
Vesterlundvej 13
2730 Herlev
CVR nr: 30805763

Tlf: 70 270 279

E-mail: info@abilicaonline.dk

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 9.30 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 15.00

OBS: Vi holder lukket 2. Pinsedag!

 

Du kan kontakte os på telefon i butikkens åbningstid, eller døgnet rundt på mail. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdage.

AbilicaOnline.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelfondens forbruger hotline. Se vores e-mærke certifikat - klik her.

Vores historie:
Vi hører under Norske Mylna Sport AS, som har eksisteret i mere end 20 år. Vi har drevet netbutikken i Danmark siden 2007 og har haft så stor succes, at vi per 16. april 2009 åbnede fysisk butik i Aarhus. Vi er efterfølgende flyttet i endnu større lokaler og bor nu på Trindsøvej i Aarhus, hvor det er muligt at komme og prøve vores produkter. Succesen er fortsat med fuld kraft, og per 4. oktober 2015 åbnede vi endnu en butik, denne gang i Herlev på Sjælland. Dette gør os til de eneste forhandlere af motionsudstyr i Danmark, med to fysiske butikker - og det er vi stolte af.

Det største argument for at åbne butikken har været, at mange kunder gennem tiden har ønsket at kunne se og prøve produkterne inden køb. Tidligere kunne vi kun slå på vores fulde returret, hvilket vi selvfølgelig stadig giver.

I samme tidsrum er vi gået fra 1 fuldtidsmedarbejder til 9 fuldtidsmedarbejdere plus 2 studiemedarbejdere, og ud over specialister i træningsudstyr, har vi nu både egen servicemand samt fitnessinstruktør.