Abilica Journey BT crosstrainer

kr. 9.695,- inkl. moms
kr. 7.756 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Skridtlængde:40 cm
Maks personvægt:150 kg
Vægt:61 kg
Længde x bredde x højde:145x58x171 cm
Modstandsniveauer:32 stk
Abilica Journey BT er udstyret med elektronisk justerbar modstand i 32 niveauer og træningscomputer med 12 træningsprogrammer. En solid crosstrainer som tilbyder høj kvalitet på hjemmetræningsniveau.

Skridtlængden som er på 40 cm giver god bevægelse og et godt træningsudbytte for hele kroppen. Samtidig er fodpladerne kun 19cm over gulvet, hvilket gør den nem at passe ind i et hjem med lavt til loftet.

Det 8kg tunge svinghjul giver et stabilt tråd og en god modstand til et intenst træningspas. Crosstraineren har håndpulsmåler på styret og trådløs pulsmodtager i computeren, hvor du har mulighed for at tilkoble et pulsbælte (tilkøb).

Computeren har indbygget Bluetooth, så du kan tilslutte din tablet eller smartphone. Via den gratis applikation iConsole+ Training kan du her fra styre modstandsniveau, træningsprogrammer og endda køre ude i den "virkelige verden" med Google street view.
OBS: App'en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training, og på Google Play skal du søge på iConsole+ Training.

HUSK din underlagsmåtte!

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.


PRINT/GEM VAREN