Bowflex LX3i Lateral Trainer

Vejl. pris: kr. 16.999,- SPAR 4.000,-
Nu kr. 12.999,- inkl. moms
kr. 10.399 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:67 kg
Maks personvægt:136 kg
Træningsprogrammer:7 stk
Modstandsniveauer:8 stk
Længde x bredde x højde:136x118x162 cm
UDSOLGT

Med Bowflex LX3i træner du med lav belastning på led og sener og undgår de stød og belastning du får under løb, men får stadig den effektive træning til at opnå dine mål. Her er der 7 indbyggede programmer som sørger for at holde træningen varieret, hvorved du opnår det bedste resultat. De 8 modstandsniveauer sikrer at alle brugere kan blive udfordret, og der er mulighed for at øge belastningen jo bedre formen bliver. På kun 16 minutter forbrændes der i gennemsnit 39% flere kalorier på LX3i end på en almindelig crosstrainer på manuel indstilling. Her får du en god blanding af bevægelsen fra en stepper og en crosstrainer. Dermed, hvis du ønsker pulstræning sammen med stor fokus på opstramning af lår og baller, så er dette det ideelle valg.

Bowflex LX3i giver dig en unik og enestående crosstrainer der er prisbillig i forhold til kvaliteten og de gode funktioner.

Her får du et fast sæt håndtag med integreret håndpuls, samt arme som kan bruges når du skal have hele kroppen igang. De brede pedaler sørger for at man står godt og sikkert under træningen.

Til crosstraineren har du mulighed for at downloade den GRATIS Bowflex LateralX App til iOS eller Android, hvor man kan sætte sig mål, synkronisere sine træninger og se 30 integrerede træningsvideoer. De uddannede Bowflex coaches i videoerne, vil guide og motivere til at få det optimale ud af din træning.

På crosstraineren finder du en stor computer med LCD display, hvor der også er plads til at placere tablet eller smartphone og anvende stik til opladning eller højtalere. På denne måde kan du se din yndlingsserie, følge med i nyhederne eller andre ting der kan underholde og motivere under træningen.

På Bowflex finder du også en holder til vandflaske samt transporthjul, så den er nem at flytte rundt.


PRINT/GEM VAREN