Bowflex Max Trainer M5 crosstrainer

Vejl. pris: kr. 17.995,- SPAR 4.000,-
Nu kr. 13.995,- inkl. moms
kr. 11.196 ekskl. moms
  Varen kan ikke købes i øjeblikket

  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:64 kg
Maks personvægt:136 kg
Modstandsniveauer:16 stk
Træningsprogrammer:9 stk
Længde x bredde x højde:117 x 64 x 160 cm
UDSOLGT - Afventer svar fra leverandøren

En ny, helt unik maskine, som giver dig skånsom og effektiv træning. Bowflex Max Trainer M5 er en blanding af en crosstrainer og en stepmaskine, som har taget det bedste fra begge verdener til en maskine. Bowflex er blevet testet mod et løbebånd, crosstrainer samt en stepmaskine, hvor resultatet var at brugerne forbrændte op til 2,5 gange mere per minut på en Bowflex. På 30 minutter havde brugerne forbrændt op til 600 kalorier mere.

Forskellen mellem Bowflex Max Trainer og en crosstrainer, er at du på Max Trainer træner 80% mere overkropmuskler end på en crosstrainer. På denne måde får du en meget bedre full body workout, hvor både ben, baller, core, skuldre, og arme bliver trænet.

En af de store grunde til, at de fleste vælger træningen fra, er at det kan være svært at finde tiden til det. På en Bowflex Max Trainer kan du bruge mindre tid end på øvrige cardio maskiner og få bedre resultater. Bowflex Max Trainer M5, har et indbygget interval program, hvor du på kun 14 minutter, får alt udbyttet fra en længere cardiotræning. Du får styrket dine lunger og dit hjerte, og din udholdenhed bliver forbedret - samtidig forbrænder du kalorier hurtigere end du troede var muligt. Du kan også vælge mellem de 8 længere programmer, som f.eks Stairs og Fat Burn. Hvis du hellere vil køre manuelt, så er der også rig mulighed for at udfordre sig selv med de 16 modstandsniveauer.

Det 14 minutter lange interval træningsprogram, som er specielt udviklet af Bowflex, sørger ikke kun for at du forbrænder en masse kalorier under træning, men også for at din efterforbrænding skyder i vejret, grundet den korte, men hårde træning. På denne måde fortsætter du endda med at forbrænde kalorier i døgnet efter.

Max Trainer er designet til at du forbrænder så mange kalorier som muligt, mens den samtidig sørger for, at du næsten ingen belastning har på dine led. Dette gør den også ideel for folk med mindre skader eller til genoptræning, da den lægger 200% mindre pres på led, end ved løb i bare moderat tempo.

Det unikke display viser dig hvor mange kalorier du forbrænder i minuttet, samtidig med at der bliver sat aktivitetsmål for dig under din træningssession. Dette er en rigtig god måde, til at øge motivationen for træningen og til at presse sig selv til det yderste, så man virkelig kan se og mærke resultater. Du kan også gøre brug af den gratis app, hvor din træning vil blive synkroniseret til og du vil kunne følge dine forbedringer og gøre brug af yderligere programmer.

En stor fordel ved Bowflex Max Trainer M5 er, at den er meget kompakt og ikke kræver meget plads. For mange kan hjemmetræning blive valgt fra pga. pladsmangel til de store maskiner. Max Trainer fylder en del mindre end de fleste løbebånd og crosstrainere, hvilket betyder, at der kan findes plads til Bowflex Max Trainer i stort set alle hjem.

• Computer kontrolleret modstand
• Bluetooth Smart
• Synkroniser med den gratis Max Trainer app (Apple iOS og Android)
• Håndpulsmåler + trådløs pulsbælte (medfølger)
• Kombineret luft- og magnetmodstand
• Holder til tablet
• Transport hjul
• Baggrundsbelyst display

HUSK din underlagsmåtte


PRINT/GEM VAREN