Bowflex Max Trainer M6i crosstrainer

Vejl. pris: kr. 16.995,- SPAR 3.000,-
Nu kr. 13.995,- inkl. moms
kr. 11.196 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks personvægt:136 kg
Længde x bredde x højde:117 x 66 x 163 cm
Træningsprogrammer:6 stk
Vægt:68 kg
Ligesom de tidligere modeller kan Bowflex Max M6i sørge for, at du får en super effektiv træning af hele kroppen på kun 14 minutter!

Her får du et fuldfarvet LCD/LED display, et robust håndtag og flere modstandsniveauer end den mindre (M3-)model. Der hvor den skiller sig mest ud fra de tidligere modeller, er ved at den kan forbinde sig til den unikke Bowflex JRNY™ app (1 års gratis medlemskab medfølger). Appen har nemlig mulighed for at lære dine træningsmønstre og derefter justere til at blive ved at kunne presse dig mod dit MAX! JRNY, som er Bowflex' eget app univers fyldt med videoworkouts, får du både styrkeprogrammer og yoga med personlige trænere samt videoruter fra hele verden, så du kan træne dig igennem bjerge eller på landevejene i Frankrig. Det er også muligt at streame forskellige tjenester som Netflix mens du træner. Læs mere om app'en JRNY her.

M6i giver dig en skånsom og effektiv træning og er specialudviklet til kortvarig intensitetstræning. Bowflex Max Trainer er en blanding af en crosstrainer og en stepmaskine, som har taget det bedste fra begge verdener til en maskine. Den er mindre end de sædvanlige crosstrainere og stepmaskiner, men giver dig maksimal effekt under træningen. Bowflex er blevet testet mod et løbebånd, en crosstrainer samt en stepmaskine, hvor resultatet var, at brugerne forbrændte op til 2,5 gange mere per minut på en Bowflex. På 30 minutter havde brugerne forbrændt op til 600 kalorier mere.

En anden stor fordel ved Bowflex Max Trainer M6i er, at den er meget kompakt og ikke kræver meget plads - kun et areal på 66 x 117 cm. For mange kan hjemmetræning blive valgt fra pga. pladsmangel til de store maskiner. Max Trainer fylder en del mindre end de fleste løbebånd og crosstrainere, hvilket betyder, at der kan findes plads til Bowflex Max Trainer i stort set alle hjem.

Udover det unikke 14 minutters intervalprogram, får du programmerne: Kalorieforbrænding, Fedtforbrænding, Trapper & Manuelt; som kan udføres med 16 modstandsniveauer. Det 14 minutter lange intervaltræningsprogram, som er specielt udviklet af Bowflex, sørger ikke kun for at du forbrænder en masse kalorier under træning, men også for at din efterforbrænding skyder i vejret, grundet den korte, men hårde træning. På denne måde fortsætter du endda med at forbrænde kalorier i døgnet efter.
Der er også mulighed for at registrere hele 2 brugerprofiler, så man hurtigere kan komme i gang med sin træning og gemte data.

Forskellen mellem Bowflex Max Trainer og en crosstrainer, er at du på Max Trainer træner 80% mere overkropmuskler end på en crosstrainer. På denne måde får du en meget bedre full body workout, hvor både ben, baller, core, skuldre, og arme bliver trænet.

Max Trainer er designet til, at du forbrænder så mange kalorier som muligt, mens den samtidig sørger for, at du næsten ingen belastning har på dine led. Dette gør den også ideel for folk med mindre skader eller til genoptræning, da den lægger 200% mindre pres på led, end ved løb i bare moderat tempo.

Det unikke display viser dig, hvor mange kalorier du forbrænder i minuttet, samtidig med at der bliver sat aktivitetsmål for dig under din træningssession. Dette er en rigtig god måde at øge motivationen for træningen og til at presse dig selv til det yderste. Det gør, at du virkelig kan se og mærke resultater. Du kan også synkronisere din træning til den gratis MAX TRAINER app, hvor du kan følge dine forbedringer og gøre brug af streaming af træningssessioner.

• Computer kontrolleret modstand
• Bluetooth Smart
• Synkroniser med den gratis Max Trainer app og mulighed for abonnement appen Bowflex JRNY™ (Apple iOS og Android)
• Håndpulsmåler + mulighed for trådløs bluetooth pulsbælte (tilkøb)
• Kombineret luft- og magnetmodstand
• Magnetisk holder til smartphone eller tablet
• Holder til drikkedunk
• Transport hjul
• Baggrundsbelyst display

OBS - min. lofthøjde skal være 38 cm oveni din egen højde.


PRINT/GEM VAREN