NordicTrack C 14.9 crosstrainer

Vejl. pris: kr. 23.900,- SPAR 7.000,-
Nu kr. 16.900,- inkl. moms
kr. 13.520 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:98 kg
Skridtlængde:48 cm
Maks personvægt:135 kg
Modstandsniveauer:24 stk
Længde x bredde x højde:174 x 73 x 174 cm
Vægt svinghjul:14,5 kg
Skærm:10 tommer
Download mere info
Manual NordicTrack C14.9
Med crosstraineren 14.9 fra NordicTrack får du den samme høje kvalitet som crosstraineren i centeret, bare designet til hjemmet. Her får du et godt udvalg af specifikationer, som gør den til en meget alsidig og brugervenlig crosstrainer. Her får du 24 digitale modstandsniveauer, mulighed for stigning op til 20 grader og 48 cm lang skridtlængde, som passer selv den høje bruger.

På Nordictrack 14.9 er der masser af muligheder for variation i træningen med de 35 motiverende integrerede workouts som kan ses på 10” HD skærmen på konsollen. Herudover medfølger der også et års GRATIS medlemskab til iFit, som giver mulighed for at benytte sig af de over 1.500 workouts, filmet af trænere i studier og landskaber over hele verden. (iFit app er tilkøb efter et år - læs mere på iFit.com).

Det 14,5 kilo tunge svinghjul giver god stabilitet og et blødt og behageligt tråd. Her er der også indbygget Silent Magnetic Resistance som giver en helt lydsvag træning.

På konsollen er der indbyggede højtalere som du kan opkoble til via bluetooth. Her er også en blæser der sørger for at du er nedkølet under de hårde træninger.

Der er mulighed for mange forskellige grebsmuligheder på armene og de faste håndtag på konsollen kan også bruges, hvis der kun skal være fokus på underkroppen. På håndtagene er der også indbygget pulsmåler, og ellers medfølger et pulsbælte som kan anvendes for mere præcis måling.

På fodpedalerne kan vinklen ændres ved et lille håndtag under, så du kan finde den helt perfekte indstilling til din kropsbygning. Herudover er der også mulighed for at få stigning på crosstraineren, så du dermed rammer musklerne forskelligt, afhængigt af hvor stor stigning du vælger. Varierende træning er essentielt når du gerne vil se og mærke resultater hurtigt.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.
PRINT/GEM VAREN