Spirit CE800 crosstrainer

Vejl. pris: kr. 30.495,- SPAR 6.595,-
Nu kr. 23.900,- inkl. moms
kr. 19.120 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:114 kg
Skridtlængde:50 cm
Maks personvægt:200 kg
Træningsprogrammer:9 stk
Længde x bredde x højde:198 x 60 x 170 cm
Vægt svinghjul:14 kg
BLACK DAYS BUNDLE! Bestil inden d. 29. november og få en underlagsmåtte med. Gælder så længe lager haves

Kontakt os for tilbud på større løsninger

Spirit CE800 er en frontdreven crosstrainer, med et ellipseformet tråd. Sammen med den noget længere skridtlængde på hele 50 cm og et 14kg tungt svinghjul, giver dette en glidende bevægelse, som ligger meget tæt på løb. Den er derfor utrolig behagelig at træne på, og får hurtigt din puls op, samtidig med at du træner musklerne i lår og baller.

Det smarte ved denne crosstrainer er, at du ikke behøver at koble den til strøm, da den har en indbygget generator. Dette vil sige, at det er dig selv som laver strømmen. Det giver ofte ekstra motivation, da man ikke kan holde pause uden at maskinen går i stå.

Spirit CE800 er også designet med “Turbo Cooling Fan", som gør at du kan holde ud lige at give den en ekstra skalle under din træning.

Pedalerne har en to graders hældning indad, hvilket giver dig en meget mere komfortabel træning, samtidig med at det lægger mindre pres på knæ og ankler. Denne position er mere ergonomisk korrekt, når du står på maskinen og det hjælper dig til at undgå skader. Samtidig er pedalerne polstret, hvilket giver et mindre pres på fødderne.

Den lyse LED skærm giver dig alt relevant information under din træning, og giver dig til sidst en opsummering af hvad du har opnået. Computeren viser blandt andet tid, modstand, distance, kalorier, hastighed og puls. Pulsen bliver målt i følerne, som er placeret i håndtagene.

Der er et stort udvalg af programmer på CE800. Udover det manuelle program kan du vælge bakke, fedtforbrænding, cardio, styrke, interval, brugerdefineret, fit test og puls. Dette giver dig mulighed for meget alsidig træning på din crosstrainer og du kan udfordre dig selv. Der er programmer der vil opfylde alles behov, hvilket er ideelt i en virksomheds fitnessrum.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr.En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.

HUSK din underlagsmåtte!

OBS - det er den ældre model, der vises i videoen.


PRINT/GEM VAREN