XTERRA Free Style 3.9E crosstrainer

Vejl. pris: kr. 15.594,- SPAR 5.595,-
Nu kr. 9.999,- inkl. moms
kr. 7.999 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:70 kg
Skridtlængde:46 cm
Maks personvægt:148 kg
Modstandsniveauer:16 stk
Længde x bredde x højde:166 x 56 x 163 cm
Svingmasse:8,6 kg
BLACK DAYS BUNDLE! Bestil inden d. 29. november og få en underlagsmåtte med. Gælder så længe lager haves

Kraftig og robust crosstrainer med en vægt på hele 70kg. Med den 46 centimer lange skridtlængde, får du et meget naturligt og behageligt tråd.

Testvinder Xterra 3.9 er kåret som testvinder i kategorien "bedste mellemvalg" i nordens største test af crosstrainere. Se testen her

Svinghjulet har en vægt på 8,6 kg og er placeret foran på crosstraineren. Når man vælger en crosstrainer som denne, hvor svinghulet sidder forrest, får du et ellipseformet tråd. Dette er det tætteste du kommer på en almindelig løbebevægelse.

Du finder 15 indbyggede programmer på Free Style 3.9e, som kan udfordre dig på forskellige niveauer og hjælpe til at vedligeholde motivationen. Computeren kommer med et LCD display i farver og er meget nem at bruge.

Denne crosstrainer har bløde og naturlige bevægelser, som giver rigtig god motion for hele kroppen ved en effektiv træningssession.

Fodpladerne er udformet med en 2 graders indadvendt hældning, som er med til at formindske spændinger i fod- og knæled under din træning.

Crosstraineren kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger u-kodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.


PRINT/GEM VAREN