Xterra FSX 2500 crosstrainer

Vejl. pris: kr. 12.600,- SPAR 3.700,-
Nu kr. 8.900,- inkl. moms
kr. 7.120 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-4 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:172x57x162 cm
Vægt:75 kg
Skridtlængde:50 cm
Modstandsniveauer:24 stk
Træningsprogrammer:17 stk
Vægt svinghjul:8,5 kg
Maks personvægt:130 kg
Xterra FSX 2500 er en crosstrainer i høj kvalitet og med høj ydeevne som passer perfekt til hjemmetræning. En lang skridtlængde på 50 cm og et stort frontdrevet svinghjul sørger for en behagelig og effektiv træning. Det frontdrevne svinghjul gør, at du får ellipseformede tråd, som er mest naturligt for kroppen og minder om en løbebevægelse.

Meget robust opbygning og elektromagnetisk modstand som giver et stabilt og glidende tråd, samt meget lydsvagt brug.

Her får du 17 forudindstillede træningsprogrammer som sikrer dig mulighed for variation i træningen, hvilket kan være med til at opretholde motivationen.

Crosstraineren kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger u-kodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Computeren er meget brugervenlig og du kan altid vælge et af de 24 modstandniveauer, så træningen passer til dig og dit niveau. På konsollen finde du også en blæser til de hårde træninger, højtalere med aux indgang samt tabletholder og USB stik til opladning af tablet eller smartphone.

På en crosstrainer træner du primært underkroppen, som forlår og baller, men aktiverer også arme, skuldre og coremuskulatur, hvilket forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen og også bedre kondition og udholdenhed.

PRINT/GEM VAREN