Bowflex SelectTech 552i Justerbare Håndvægte

Vejl. pris: kr. 4.499,- SPAR 1.204,-
Nu kr. 3.295,- inkl. moms
kr. 2.636 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Her får du de originale, og utroligt populære Bowflex SelectTech justerbare håndvægte. Med Bowflex SelectTech 552i får du hele 15 håndvægtsæt i ét sæt, hvilket både er besparende på pladsen og på pengepungen. Her kan belastningen nemt ændres via et smart låsesystem i enderne. Vægten går fra 2-24 kg og kan derfor bruges til et væld af træningsøvelser, uanset niveau. Træn hele kroppen som du plejer med almindelige håndvægte, hvor du kan træne bryst, ben, arme, skuldre og ryg. Ved at du nemt og hurtigt kan skifte fra let vægt til tung vægt, får du mulighed for at træne alt fra lunges og squats til lettere øvelser som lateral raises for skuldre.

Kraftig coating som er ridsefast og slagfast, og også sørger for en lydsvag træning, hvor du undgår den velkendte metallyd, når håndvægtene rammer sammen.

De justerbare Bowflex håndvægte er også kompatible med gratis app’en Bowflex SelectTech, som kan fåes både til iOS og Android. Gennem app’en kan du tracke din progression i træningen, følge programmer og se øvelsesvideoer. Det er det perfekte alternativ til fitnesscenteret, hvor du på denne måde har adgang til din egen "personlige træner" med app'en der guider dig til øvelser og programmer.

Udover gratis app'en har du også mulighed for at få et års gratis medlemsskab til JRNY, som er Bowflex' eget app univers fyldt med videoworkouts, både styrkeprogrammer med personlige trænere og med videoruter fra hele verden, hvis du vil bruge app'en sammen med cardioudstyr. Læs mere om app'en JRNY her.

- Skift mellem 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 23 og 24 kg
- Dimensioner: 40 x 20 x 23 cm
- Grebstørrelse: 12 cm
- Antal øvelser: Over 30 træningsøvelser (Se Bowflex Select app'en for inspiration)

Prisen inkluderer 2 stk håndvægte!
PRINT/GEM VAREN