Keiser Performance Trainer

kr. 49.890,- inkl. moms
kr. 39.912 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:61*31*221 cm
Vægt:54 kg
Ideologien og missionen bag Keiser, er at flytte grænser og opnå dét vi før troede var uopnåeligt, når det gælder træning og måden vi træner på.

Med sætningen:¨Because... Good enough isn't¨ arbejder Keiser målrettet imod at forbedre den menneskelige præstation og ydeevne. Stærk kan blive stærkere, hurtig kan blive hurtigere og kraft kan blive mere kraftfuld.

Forskning og videnskab viser, at brugerne kan træne mere effektivt og målrettet med den variable luftmodstand fra Keiser som sikrer den mest effektive træning og derfor også det største træningsudbytte for brugerne.

Med Keiser får du udstyr som sikrer brugerne en træning med både acceleration, eksplosivtiet og styrke. Kort sagt, er det alle de elementer som en elite idrætsudøver har brug for, for at tage sig selv og sin træning til næste niveau!

Keiser Performance Trainer er et produkt som kan og vil gøre en forskel for den personlige træning til bl.a. ældre, kørestolsbrugere og brugere med behov for genoptræning.

Modstanden justeres med kun 0,1 kg ad gangen og kan bruges helt uden modstand.

Selve trækpunktet kan hurtigt og nemt justeres i 18 forskellige højder og derved tilpasses til den enkelte bruger samt øvelse.

Denne station vil være aktuel for en lang række faciliteter som bl.a.:
- Genoptræningsenheder
- Fysioterapeuter
- Seniorfitness
- Kommercielle centre
- Personlige trænere
- Elite sportsklubber og atleter


Denne station monteres i væggen på 2 ophæng (ét i toppen og ét i bunden)

Længden på wiren på denne station er 274 cm.

Denne model leveres inklusiv beslag samt bolte til vægmontering.

Computeren fra Keiser viser følgende:
- Modstand der trænes med
- Antal gentagelser (reps)
- Peak Power (Den rep, hvor brugeren har produceret mest power i sin bevægelse)
- Procent af Peak Power på den sidst kørte rep

Der hvor Keiser computeren virkelig skiller sig ud, er via det indbyggede test-modul, hvor brugeren og træneren får oplyst ved hvilken modstand at brugeren kan producerer mest power i bevægelsen.

Testen kan så laves igen efter nogle måneder, og så vil brugeren og træneren kunne se en udvikling i både Peak Power og belastning for max ydelse.

Testen står beskrevet på computeren, så brugerne vil selv kunne anvende dette test-modul uden nødvendigvis at skulle gøre brug af en træner.

Der medfølger 1 stk. Single træk greb til denne station, og vi anbefaler at tilkøbe et Infinity Kit, for at få den optimale oplevesele og det mest optimale udbytte af træningen med Keiser Performance Trainer.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.


PRINT/GEM VAREN