Keiser Triple Trainer

kr. 170.480,- inkl. moms
kr. 136.384 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:265*145*232 cm
Vægt:181 kg
Ideologien og missionen bag Keiser, er at flytte grænser og opnå dét vi før troede var uopnåeligt, når det gælder træning og måden vi træner på.

Med sætningen:¨Because... Good enough isn't¨ arbejder Keiser målrettet imod at forbedre den menneskelige præstation og ydeevne. Stærk kan blive stærkere, hurtig kan blive hurtigere og kraft kan blive mere kraftfuld.

Forskning og videnskab viser, at brugerne kan træne mere effektivt og målrettet med den variable luftmodstand fra Keiser som sikrer den mest effektive træning og derfor også det største træningsudbytte for brugerne.

Med Keiser får du udstyr som sikrer brugerne en træning med både acceleration, eksplosivtiet og styrke. Kort sagt, er det alle de elementer som en elite idrætsudøver har brug for, for at tage sig selv og sin træning til næste niveau!

Keiser Triple Trainer er sammensat af 3 stk. Keiser Functional trainer og giver dermed muligheden for at træne 3 personer ad gangen på meget lidt plads. Der kan faktisk være helt op til 6 personer i gang på denne station, hvis det er øvelser, hvor hver persone kun skal bruge ét trækpunkt.

Alsidigheden og funktionaliteten i Keiser Triple Traineren, gør at den kan bruges til et utal af muligheder og formål:
- Intensiv og specifik træning af atleter
- Genoptræning og rehabilitering
- Gruppetræning
- Kørestolsbrugere


Denne station er derfor også aktuel for bla.a:
- Elite sportsklubber og atleter
- Kommercielle centre
- Genoptræningsenheder
- Fysioterapeuter
- Personlige trænere
- Seniorfitness


De 2 variable arme på hver station giver langt over 100 træningsmuligheder. Armene kan hurtigt og nemt justeres til den enkelte bruger og øvelse.

Den samlede wirelængde på hver enkelt station er 365 cm. Det betyder, at bruges kun den ene side/arm af stationen, har brugeren en trænings-rækkevidde på 365 cm. Bruges begge sider/arme på samme tid er rækkevidden 182 cm.

Den samlede modstand i denne station er 24 kg. Det er uanset om du bruger én side eller begge sider, topmodstanden vil altid være 24 kg i hver side. Det lyder måske ikke af meget, men når du kombinerer modstanden med acceleration og fart, så kan den udfordre alle.

Brugeren er hele tiden i fuld kontrol med modstanden, og den justeres hurtigt og nemt, med 0,1 kg. intervaller, på de gule trykknapper.

Denne model leveres inklusiv beslag og bolte til montering i gulv.

Når Keiser Triple Trainer står med armene nedad, så fylder den ikke mere end 82*61*150 cm. (B*D*H) Justerer man armene, så trækpunktet bliver så højt som muligt, så har den en højde på 227 cm. Justerer man armene til det bredest mulige trækpunkt, så bliver stationen 241 cm bred.
Computeren fra Keiser viser følgende:
- Modstand der trænes med
- Antal gentagelser (reps)
- Peak Power (Den rep, hvor brugeren har produceret mest power i sin bevægelse)
- Procent af Peak Power på den sidst kørte rep

Der hvor Keiser computeren virkelig skiller sig ud, er via det indbyggede test-modul, hvor brugeren og træneren får oplyst ved hvilken modstand at brugeren kan producerer mest power i bevægelsen.

Testen kan så laves igen efter nogle måneder, og så vil brugeren og træneren kunne se en udvikling i både Peak Power og belastning for max ydelse.

Testen står beskrevet på computeren, så brugerne vil selv kunne anvende dette test-modul uden nødvendigvis at skulle gøre brug af en træner.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN