BfR pakke - Legs + Glutes

Vejl. pris: kr. 598,- SPAR 149,-
Nu kr. 449,- inkl. moms
kr. 359 ekskl. moms
Vælg variant

Antal: stk.
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
GRATIS E-BOG MED TRÆNINGSØVELSER MEDFØLGER

Denne komplette pakke fra BfR, giver dig mulighed for virkelig at få trænet de store muskelgrupper - ben og baller. Her får du BfR Legs som er okklusionsstropper, der sørger for samme eller større muskelvækst, ved at træne med mindre vægt end normalt. På denne måde skåner du led og sener. Her er det både lårmuskler samt ballemuskler der rammes. Glutebuilder giver mulighed for at ramme ballemusklerne godt og grundig under bl.a. squat og hip thruster, og sørger for at stramme op i musklerne.

I denne pakke får du BfR Pro Legs samt BfR Glutebuilder sort. Læs mere om produkterne ved at trykke på navnene

Ved at købe den samlede pakke sparer du 25%

BfR Pro Legs er onesize, hvor GluteBuilder kommer i forskellige størrelser:
- X-small: 56cm i omkreds
- Small: 66cm i omkreds
- Medium: 76cm i omkreds

Hvad er BFR-/okklusionstræning?
Blood flow restriction training (BFR) - også kaldet KAATSU eller okklusionstræning. Denne træningsform har mange navne og er blevet ekstremt populær de seneste år.
Denne form for træning går ud på at anvende bestemte stropper, som begrænser blodgennemstrømningen. Ved at begrænse blodgennemstrømningen i de øverste små årer, går man ind og stimulerer muskelproteinsyntesen og man ser en klar øgning i muskelvæksten.

Træningsformen er kendetegnet ved at du kan nøjes med en kortere træning samt mindre belastning og stadig opnå samme resultat som du plejer. Ofte endda bedre.

Hvorfor skal man vælge okklusionstræning?
Når du træner meget og træner med høj belastning, kommer der et enormt stress på led, sener og muskler. Ved at anvende BfR stropperne undgår du bl.a. denne høje belastning, da det kun er nødvendigt at træne med 20-50% af det du maks kan tage i vægt på den specifikke øvelse. Selvom du går ned i belastning, vil du altså stadig se en øgning i din muskelmasse. Derfor er okklusionstræning også ideel til folk med skader, som ikke har mulighed for at træne med meget vægt, men stadig ønsker at opretholde styrke og muskelmasse. Når man træner med okklusionsprodukter behøver man kun en kort træning for at opnå resultater, og det anbefales heller ikke at have dem på mere end 10-15 min.

BfR stropperne kan bruges af folk i alle aldre og uanset hvilken form man er i, så du skal ikke være nervøs for at kaste dig over dem.

PRINT/GEM VAREN