BfR Pro LEGS

kr. 399,- inkl. moms
kr. 319 ekskl. moms

Antal: stk.
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
GRATIS E-BOG MED TRÆNINGSØVELSER MEDFØLGER

BfR Pro Legs er stropper til BFR-/okklusionstræning til at træne underkroppen. Vil du gerne opbygge styrke og øge muskelmassen i lårmuskler og baller er dette et helt fantastisk træningsredskab med hurtige og mærkbare resultater.

Stropperne skal placeres øverst på låret lige under ballerne. Du skal være meget forsigtig med ikke at stramme stropperne for meget ved brug. Hellere for lidt end for meget tryk. Følg guiden fra BfR her for vejledning til de optimale resultater.
BfR Pro Legs er one-size og vil passe alle med en omkreds på låret mellem 40-75cm.

Stropperne er lavet af 70% polyester og 30% latex og er af høj kvalitet. De er lavet uden plastik eller metalspænder, som man ofte oplever på andre stropper. Dette er for at øge komforten og mindske irritation under træning.

Hvad er BFR-/okklusionstræning?
Blood flow restriction training (BFR) - også kaldet KAATSU eller okklusionstræning. Denne træningsform har mange navne og er blevet ekstremt populær de seneste år.
Denne form for træning går ud på at anvende bestemte stropper, som begrænser blodgennemstrømningen. Ved at begrænse blodgennemstrømningen i de øverste små årer, går man ind og stimulerer muskelproteinsyntesen og man ser en klar øgning i muskelvæksten.

Træningsformen er kendetegnet ved at du kan nøjes med en kortere træning samt mindre belastning og stadig opnå samme resultat som du plejer. Ofte endda bedre.

Hvorfor skal man vælge okklusionstræning?
Når du træner meget og træner med høj belastning, kommer der et enormt stress på led, sener og muskler. Ved at anvende BfR stropperne undgår du bl.a. denne høje belastning, da det kun er nødvendigt at træne med 20-50% af det du maks kan tage i vægt på den specifikke øvelse. Selvom du går ned i belastning, vil du altså stadig se en øgning i din muskelmasse. Derfor er okklusionstræning også ideel til folk med skader, som ikke har mulighed for at træne med meget vægt, men stadig ønsker at opretholde styrke og muskelmasse. Når man træner med okklusionsprodukter behøver man kun en kort træning for at opnå resultater, og det anbefales heller ikke at have dem på mere end 10-15 min.

BfR stropperne kan bruges af folk i alle aldre og uanset hvilken form man er i, så du skal ikke være nervøs for at kaste dig over dem.

Køb den samlede pakke med BfR Legs og BfR Glutebuilder og få fuld fokus på ben og baller, og spar samtidig 25%. Køb den samlede pakke her

Ønsker du okklusionstræning til hele kroppen, kan du købe BfR Legs samt BfR Arms i en samlet pakke, hvor du sparer 20%. Køb den samlede pakke herPRINT/GEM VAREN