Abilica Voyage BT motionscykel

Vejl. pris: kr. 6.799,- SPAR 1.000,-
Nu kr. 5.799,- inkl. moms
kr. 4.639 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:39 kg
Vægt svinghjul:8 kg
Maks personvægt:150 kg
Modstandsniveauer:32 stk
Træningsprogrammer:12 stk
Længde x bredde x højde:114 x 56 x 146 cm
Maks personhøjde:195 cm
Afstand imellem pedaler:34 cm
Tilbuddet gælder t.o.m. d. 30. april eller så længe lager haves.

Abilica Voyage BT er en robust cykel med lav indstigning, som gør den ideel for rehabilitering og genoptræning efter skade.

8 kg svinghjul og elektronisk justerbar magnetmodstand sørger for en høj modstand og et jævnt tråd. Du får 32 modstandsniveauer og 12 forskellige programmer, som giver dig god variation i træningen, og sørger for at alle kan finde sit niveau under træning.

Den justerbare siddehøjde gør at den kan passe brugere i højden fra 135cm til 195cm.

Computeren er med indbygget bluetooth for tilkobling til smartphone og tablet. Med den gratis applikation iConsole+ Training kan du blandt andet lave en rute via Google Maps, hvor som helst i verden, og se billeder fra streetview mens du træner på cyklen. Modstanden justerer sig derudover også selv efter terrænet, for at give den mest realistiske oplevelse. OBS: App'en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training og På Google Play skal du søge på iConsole+ Training.
På Voyage har du også mulighed for opkoble til de meget populære apps Zwift og Kinomap. (betalings apps)

Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

HUSK din underlagsmåtte – str. 70 x 130

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.

PRINT/GEM VAREN