Masterfit TP900 motionscykel

Vejl. pris: kr. 8.995,- SPAR 2.000,-
Nu kr. 6.995,- inkl. moms
kr. 5.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:46 kg
Vægt svinghjul:7 kg
Maks personvægt:150 kg
Modstandsniveauer:32 stk
Træningsprogrammer:12 stk
Længde x bredde x højde:122 x 61 x 154 cm
Kraftig og robust motionscykel fra Masterfit. Motorstyret magnetmodstand der giver god driftsikkerhed. Konstruktionen på cyklen er forstærket for at kunne klare flere timers daglig brug. Du finder også et kraftigt styr med forskellige grebsmuligheder, som kan vinkles så det passer præcist til din højde og siddestilling. På styret er der håndpulsmåling som bliver vist direkte på skærmen. Ønsker du en helt præcis pulsmåling kan der tilkobles et Tunturi Pulsbælte. Sadlen er lækker og blød, så du kan holde til at sidde på cyklen i et længere træningspas. Denne kan også indstilles både horisontalt og vertikalt, og kan derfor passe dig, om du er høj eller lav.

På TP900 motionscyklen er der transporthjul foran, så den nemt kan flyttes rundt.

De 32 belastningsniveauer gør, at du nemt kan finde det optimale niveau for din træning, og med de 12 træningsprogrammer kommer du ikke til at kede dig under træningen. Computeren er også bluetooth kompatibel, hvilket gør at du kan lave dine egne træningsprogrammer, eller cykle en tur i Europa via gratis appen iConsole+. Motoren registrerer hvis det går op ad bakke på ruten, og sætter dermed mere belastning på, og så du dermed får en mere realistisk tur via din tablet.

HUSK din underlagsmåtte – str. 70 x 130

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.

PRINT/GEM VAREN