Abilica Multi SmithMachine med Abilica MultiBench

Vejl. pris: kr. 34.399,- SPAR 10.000,-
Nu kr. 24.399,- inkl. moms
kr. 19.519 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:210 x 174 x 232 cm
Vægt:424 kg
Kilo i vægtmagasin:2 x 100 (med en udveksling på 1:2) kg.
Maks vægt på stativ:250 kg
Her får du det helt perfekte til at lave et utal af varierede øvelser for hele kroppen. Er du til tung vægttræning, er det her det perfekte valg, hvor du får mulighed for både træning med kabel, med fri vægtstang samt træning i Smith stativ.

Abilica Multi Bench er en justerbar træningsbænk. Den kraftige bænk er ideel til træningsøvelser med håndvægte og til bænkpres med vægtstang.

Træningsbænken kan nemt justeres fra -15 til 85 grader i 8 forskellige niveauer, for at give mulighed for stor variation af træningsøvelser.

Siddepuden er designet til at give god støtte og bevægelse gennem hele løftet, og har mulighed for to forskellige vinkler, så du ikke mister den gode positur, når der ændres i niveauerne.

Siddehøjde: 47 cm
Sædejustering: 2 stk
Justering af ryg: 8 stk
Længde x bredde x højde: 135 x 54 x 47 cm
Vægt: 32 kg
Max. vægtkapacitet: 250 kg

Abilica Multi Smith Machine er et komplet træningssystem til hjemmetræning og til brug i motionsrum i virksomheder, institutioner m.m.
Multistationen giver mulighed for at træne med den medfølgende 50 mm vægtstang, hvor der er både j-hooks samt safety bars til rådighed. Derudover er der indbygget smith station, som giver et væld af muligheder samt en mere kontrolleret træning, og sidst men ikke mindst, endnu flere muligheder med træning i kabeltræk.

Multi Smith Machine er udstyret med kabeltræk med et vægtmagasin på hver side på hele 100 kg (med en udveksling på 1:2), hvilket betyder at du kan træne med op til 200 kg (med en udveksling på 1:2) i dine øvelser, når begge kabler bruges.

På bagsiden af træningsstationen er der god plads til opbevaring af 50 mm vægtskiver.

Der medfølger forskelligt tilbehør, som giver mulighed for en stor variation af øvelser:

- Dipsstativ
- Rogreb til OL stang
- Nedtrækstang
- 2 x ethåndshåndtag
- Tricepstov
- Push bar til kabel
- Hoftepude
- Rohåndtag
- J-hooks
- Safety bars
- Fodstøtte
- Klemmelåse

Den medfølgende træningsbænk giver mulighed for flere øvelser, så der udover stående øvelser, også bliver mulighed for liggende og siddende øvelser, som feks bænkpres og pull-downs.

Fordelen ved at træne i en smith station fremfor frie vægte, er en højere sikkerhed, da træningen er meget mere kontrolleret. Sikringen i en smith station kan også være en fordel, hvis du laver meget tunge løft, og træner alene.

Max vægt på squatstativ: 250 kg
Vægtstang: 15 kg OL vægtstang på 216 cm


PRINT/GEM VAREN