Apollo Pro V romaskine

Vejl. pris: kr. 14.059,- SPAR 1.564,-
Nu kr. 12.495,- inkl. moms
kr. 9.996 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-3 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:53 kg
Vægt ekskl. vand:36 kg
L x B x H (sammenslået):52 x 54 x 213 cm
Længde x bredde x højde:213 x 54 x 52 cm
Maks personvægt:150 kg
Modstandsniveauer:5 stk
Om den er placeret i virksomhedens fitnessrum, hjemmetrænings-kælderen eller i midten af dagligstuen, så er Apollo Pro V et solidt valg til træningen.

Den er lavet med et specielt vandmodstandssystem, hvor både lyd og følelse giver effekten af at ro på vandet. Modstanden justeres nemt fra superlet træning til ekstrem krævende træning, med et justerbart vandniveau på 9 til 17 liter vand. Romaskinen kan derfor bruges af alle brugerniveauer.

Fodpladerne og stropperne er nemme at indstille, for at sikre dig optimal, komfortabel træning.

Apollo Pro V's skinner er produceret i bæredygtigt amerikansk asketræ med en mørk lakering, og er derfor ikke kun meget robuste, men også rigtig pæne at se på. Apollo Pro V er stort set vedligeholdelsesfri, med et bælte som kører glat, nemt og lydsvagt. Samtidig er der små fejeblade under hjulene på sædet, så skinnerne altid tørres rene for støv, når du bruger den. Apollo Pro V er ekstra kraftig og kan dermed også bruges i motionsrum mv.

Derudover er der bluetooth i computeren, hvilket giver mulighed for at koble op med et pulsbælte med bluetooth (tilkøb). Bluetooth tilgangen kan også bruges til at koble op til First Degree Fitness egen app FluidRower, hvor du kan gemme og sammenlige dine træninger. Derudover er vandtanken også koblet op med bluetooth til computeren og registrerer når der skiftes modstand på tanken, så du får de korrekte data.

Apollo Pro V's computer viser blandt andet:

- Tid
- Distance
- 500 meter split tid
- Intervaltræning
- Kalorieforbrug pr. time
- Puls
- Watt
- Modstandsniveau på tanken

Med romaskinen medfølger også 4 stk klortabletter for vedligeholdelse. Der anbefales at skifte vand samt klortablet ca hvert halve år.

HUSK din underlagsmåtte – str. 80 x 250

Se her hvordan du ror med korrekt teknik

PRINT/GEM VAREN