NordicTrack RW900 2021 romaskine

Vejl. pris: kr. 19.745,- SPAR 6.345,-
Nu kr. 13.400,- inkl. moms
kr. 10.720 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Skærm:22 tommer
Længde x bredde x højde:220 x 56 x 128 cm
Vægt:59 kg
Maks personvægt:113 kg
BLACK DAYS BUNDLE! Bestil inden d. 29. november og få 1 års iFit og en underlagsmåtte med. Gælder så længe lager haves

Med RW900 Romaskinen kan du streame intensive ro-kurser med personlige trænere i motiverende og harmoniske atmosfære – Når som helst, hvor som helst.

RW900 tilbyder alt fra intensive studie træninger til alverdens ruter på floder og søer. Prøv iFit træning med Automatic Trainer Control, hvor iFits verdensklasse trænere justere modstanden for en enestående træningssession.

Videoerne er på engelsk, og brug af ruterne kræver en stabil internetforbindelse. Der medfølger 1 års familie-medlemsskabet ved køb.

Den automatiske trænerkontrollerede modstand er perfekt suppleret af en lækker vindmodstand som giver en øget intensitet og forbrænding under dine træningsprogrammer.

Med RW900’s roterende 22'' Smart HD Touchscreen kan du tage del i en fordybende ro-session, og derefter hoppe af romaskine, så du kan bruge skærmen til at deltage i iFit’s styrketræningsprogrammer eller yogaøvelser. Her finder du forskellige forudindstillede træningsvideoer. Med et års gratis medlemsskab af iFit får du samtidig mulighed for at følge over 400 forskellige træningsvideoer, filmet rundt omkring i verden. Dette giver dig virkelig mange muligheder for variation i træningen og nogle underholdende og motiverende træningssessioner. Du kan ro en tur igennem britiske kanaler, langs strande i Thailand eller floder i Brasilien. Her finder alt fra rolige og harmoniske ruter til begynder niveauet til intense og svedfremkaldende turer med olympisk guld vinder Susan Francia.

30 dages prøveperiode til iFit medfølger.

RW900 har et lækkert SpaceSaver design, som gør den nem at pakke sammen efter træning, hvis rummet skal bruges til andet.

HUSK din underlagsmåtte

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.


PRINT/GEM VAREN