COVID-19:
Kære kunde. Vi har ekstraordinært travlt i disse dage. Derfor har vi ændret vores leveringstid til 2-6 hverdage.
Læs mere om hvad dette betyder for dig

Apollo Pro 2 romaskine

Vejl. pris: kr. 12.495,- SPAR 1.000,-
Nu kr. 11.495,- inkl. moms
kr. 9.196 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 2-6 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:213 x 55 x 54 cm
Maks personvægt:150 kg
Vægt:50 kg
Vores populære Apollo vandromaskine i en kraftigere konstruktion, som kan holde til erhvervsbrug eller til dig som ønsker det aller bedste i hjemmet.

Vandromaskinen er lavet i en kombination af amerikansk asketræ, samt kraftigt stål og skiller sig ud fra mange andre romaskiner med det flotte look. Modstandsystemet er baseret på vand, og giver dig både lyden og følelsen af at ro på vandet. I tanken på romaskinen er der to kamre, hvor vandet fordeler sig, alt efter hvilken modstand du vælger.

Selve trækket er meget behageligt med den kraftige rem og mange finder lyden af vand helt terapeutisk i forhold til andre romaskiner, hvor det er enten kan være luft eller mekanisk modstand.

Apollo Pro 2 er nem at opbevare. Med de to transporthjul foran kan den nemt tippes op og fylder derved meget lidt.

Selve skinnen på romaskinen glider nemt og lydsvagt. Der er små børster på rullerne, så de selv fjerner snavs og støv, og man derfor er fri for alt for meget vedligehold. Der skal blot skiftes vand i vandtanken ca hvert halve år og puttes en ny klortablet ned i. Der medfølger 4 styk med romaskinen.

På computeren kan du se de relevante data som tid, distance, åretag per minut, kalorier per time osv. Der er mulighed for at forbinde computeren til din PC via en USB-port, hvor du bl.a. kan downloade et program hvor du ror mod andre i et virtuelt miljø.

Der er mulighed for pulsmåling ved tilkøb af pulskit samt Polar T31 pulsmåler.

En romaskine er det ideelle valg hvis ud har skader, skal genoptrænes eller vil skåne led i kroppen. Samtidig træner du alle muskelgrupper samt din kondition, og får forbrændingen i vejret, blot efter en kort træning.
PRINT/GEM VAREN