COVID-19:
Kære kunde. Vi har ekstraordinært travlt i disse dage. Derfor har vi ændret vores leveringstid til 2-6 hverdage.
Læs mere om hvad dette betyder for dig

Inspire Cross Rower romaskine

Vejl. pris: kr. 15.900,- SPAR 3.400,-
Nu kr. 12.500,- inkl. moms
kr. 10.000 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 2-6 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt svinghjul:28 kg
Vægt:96,5 kg
Længde x bredde x højde:170 x 82 x 110 cm
Med Inspire Cross Rower får du en virkelig effektiv konditionsmaskine, som får gang i alle muskler i kroppen og sætter din puls i vejret. Hvis du gerne vil bruge så lidt tid på træning som muligt og samtidig forbrænde mere, så er dette maskinen for dig. Cross Roweren kalder vi en todimensionel romaskine, da du både trækker og skubber.

Du skubber fra med benene, samtidig med du bruger de bevægelige arme til at trække og skubbe. Dette giver samme fornemmelse som hvis du ror i en båd.

Maskinen er i den højeste kvalitet og der er bestemt kælet for detaljerne. Modstanden skifter du let med Shimano gear på det højre håndtag og ved fodpladerne finder du kraftige bindinger. som er nemme at stramme og åbne.

Den magnetiske modstand giver et meget jævnt og glidende træk og modstanden kan varieres fra helt let til rigtig hård, så alle har mulighed for at blive udfordret.

På computeren har du mulighed for nemt at gå til træningen, hvor du kan vælge knapperne 2, 5 og minutters træning. Derudover kan du se de almindelige data som distance, rotag, forbrændte kalorier og puls. (Pulsbælte skal tilkøbes)

Inspire Cross Rower er for dig der ønsker en maskine som ikke fylder meget i hjemmet, og giver en effektiv træning på kun 10 minutter. Den passer perfekt ind i en travl hverdag og i hjemmet hvor der ikke er meget plads.
PRINT/GEM VAREN