Tunturi FitRow 70 romaskine

Vejl. pris: kr. 8.999,- SPAR 3.500,-
Nu kr. 5.499,- inkl. moms
kr. 4.399 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-3 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:38 kg
Maks personvægt:150 kg
Længde x bredde x højde:205 x 56 x 84 cm
L x B x H (sammenslået):84 x 56 x 205 cm
Træningsprogrammer:3 stk
Ro-bevægelsen er en af de mest effektive måder at træne din krop. Her får du trænet alle muskelgrupper, samtidig med at du får trænet din kondition og dermed også får forbrændingen i vejret på kort tid. Med Tunturi FitRow 70 får du fornemmelsen af at ro på vandet, samtidig med at du kan konkurrere på din tid.

På FitRow 70 giver vandmodstanden en realistisk følelse af at ro på vandet, med både lyden af vandskvulp samt trækket igennem vandet. Med en naturlig modstand får du mindre pres på dine led end ved f.eks. magnetisk modstand. Her er trækket glidende og lækkert. Jo mere intensivt du ror, jo hårdere bliver modstanden. Hvis du fylder mere vand i tanken vil du opnå en højere modstand under træning, og det samme med mindre vand.

Når du har fundet en passende modstand, kan du vælge mellem 1 af de 3 indbyggede programmer på computeren. 1 af programmerne er en race funktion, hvor du ror mod computeren. Her kan du få ekstra motivation til at give den ekstra gas. Herudover kan du følge data som hastighed, kalorier, distance og tid på displayet.

Fødderne er godt spændt fast i fodpedalerne med velcro, og sædet er ergonomisk udformet - alt sammen så du får en behagelig træningsoplevelse.

Med transporthjulene foran på romaskinen, kan du nemt flytte rundt på den, afhængig af hvor du har lyst til at træne. Måske på terrassen, i stuen eller på et værelse - med den kompakte udformning kan du træne når du har lyst.

OBS - der medfølger manual på engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, spansk, svensk og finsk.
PRINT/GEM VAREN