COVID-19:
Kære kunde. Vi har ekstraordinært travlt i disse dage. Derfor har vi ændret vores leveringstid til 2-6 hverdage.
Læs mere om hvad dette betyder for dig

Viking 3 Plus romaskine

kr. 12.495,- inkl. moms
kr. 9.996 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 2-6 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:213 x 55 x 54 cm
Maks personvægt:150 kg
Viking 3 Plus er den nye udgave af Viking 3 AR Rower og kombinerer funktionalitet og design. Med den innovative vandmodstand får du den ultimative ro-oplevelse med følelsen af at ro på vandet. Samtidig er Viking 3 bygget i flot mørklakeret asketræ, og behøver derfor ikke gemmes væk i hjemmet.

Ved at anvende vand som modstand, får du det tætteste man kan kan komme på at ro på vandet. Du får et meget jævnt og naturligt træk, sammen med den behagelige lyd af vandskvulp. Modstanden justeres nemt oven på tanken, og kan udfordre dig fra let roning til meget hård. Jo mere intensitet der lægges i rotagene, jo højere modstand får du.

Med et behageligt sæde og justerbare fodplader, får du den optimale stilling på romaskinen. Den robuste rem glider blødt, og med de ergonomisk formede håndtag får du et godt greb. Samtidig kan Viking 3 nemt stilles på højkant og er dermed meget pladsbesparende i hjemmet.

Den øverste ramme over vandbeholderen, er lavet af kun et enkelt stykke formet træ. Når der ingen skruer eller samlinger er, giver det maksimal stabilitet. Resten af maskinen har også et minimum af skruer og samlinger, som gør den meget holdbar.

Viking 3 Plus er designet med en multilevel computer, som viser følgende:
- tid
- distance
- 500m split-tid
- tag per minut
- kalorier per time
- watt
- pulsmåling (ved tilkøb af pulsbælte)


Derudover er der indbygget mini-usb port i computeren. Via denne kan du koble romaskinen op til en computer, hvorpå du kan downloade programmet her.. Her har du mulighed for at ro i et virtuelt miljø, enten alene eller mod andre. OBS - er pt ikke kompatibel med MAC.

Med Viking 3 Plus får du en top-lækker maskine, som både er flot at have stående derhjemme og som giver dig en oplevelse under brug. Vandlyden er meget motiverende og nærmest terapeutisk at lytte til, og vil få dig til at ville fortsætte træningen.

Ved brug af en romaskine får du trænet din kondition og styrket stort set alle muskler i din krop. Ved bare få minutters brug, får du pulsen samt forbrændingen i vejret, og du vil kunne mærke at dine muskler i arme, ryg, skulder, ben, balder og mavemuskler bliver strammet op.

Med romaskinen medfølger også 4 stk klortabletter for vedligeholdelse. Der anbefales at skifte vand samt klortablet ca hvert halve år.

Navnet på siden af romaskinen er et klistermærke, som man selv vælger om man vil sætte på ved samling.

HUSK din underlagsmåtte – str. 80 x 250
PRINT/GEM VAREN