Viking Pro V romaskine

Vejl. pris: kr. 14.839,- SPAR 844,-
Nu kr. 13.995,- inkl. moms
kr. 11.196 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:48 kg
Vægt ekskl. vand:31 kg
Maks personvægt:150 kg
L x B x H (sammenslået):54 x 55 x 213 cm
Længde x bredde x højde:213 x 55 x 54 cm
Download mere info
Viking Pro V manual - dansk
Viking Pro V er en den nye udgave af den populære Viking Pro AR Rower, hvor du får en mere avanceret computer og endnu højere modstand. Den er lavet med et specielt vandmodstandssystem, hvor både lyd og følelse giver effekten af at ro på vandet. Modstanden justeres nemt fra superlet træning til ekstrem krævende træning, med et justerbart vandniveau på 9 til 17 liter vand. Romaskinen kan derfor bruges af alle niveauer. På Viking Pro V får du 15% hårdere modstand end på de ældre modeller fra First Degree Fitness, og sørger derfor for en udfordrende træning for hele kroppen.

Fodpladerne og stropperne er nemme at indstille, for at sikre dig optimal, komfortabel træning.

Romaskinen er produceret i bæredygtigt amerikansk asketræ med en mørk lakering, og er derfor ikke kun meget robust men også rigtig pæn at se på. Viking Pro V er stort set vedligeholdelsesfri, med et bælte som kører glat, nemt og lydsvagt. Samtidig er der små fejeblade under hjulene på sædet, så skinnerne altid tørres rene for støv når du bruger den. Viking Pro V er ekstra kraftig og kan dermed også bruges i motionsrum mv.

Den nye computer på Viking Pro V er monteret med indbygget bluetooth, hvilket gør det muligt at træne via den gratis app FluidRower på smartphone eller tablet. Her får du oplyst en masse spændende data fra din 'tur på vandet'. Derudover er vandtanken også koblet op med bluetooth til computeren og registrerer når der skiftes modstand på tanken, så du får de korrekte data.

Viking Pro V's computer viser blandt andet:

- Tid
- Distance
- 500 meter split tid
- Intervaltræning
- Kalorieforbrug pr. time
- Puls
- Watt
- Modstandsniveau på tanken

Med romaskinen medfølger også 4 stk klortabletter for vedligeholdelse. Der anbefales at skifte vand samt klortablet ca hvert halve år.

HUSK din underlagsmåtte – str. 80 x 250

Se her hvordan du ror med korrekt teknik

PRINT/GEM VAREN