Sole SB700 Bluetooth Spinningcykel

Vejl. pris: kr. 12.900,- SPAR 3.000,-
Nu kr. 9.900,- inkl. moms
kr. 7.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:121 x 54 x 121 cm
Vægt svinghjul:22 kg
Vægt:64 kg
Maks personvægt:135 kg
Afstand imellem pedaler:29 cm
Testvinder Sole SB700 er kåret som det bedste professionelle valg i nordens største test. Se testen her

SB700 er både til landevejscyklisten og til træningscyklisten, og kommer nu i en opgraderet udgave med bluetooth og kompabilitet til at koble op med den populære app Zwift.

Med en kraftig stålkonstruktion, og Kevlar bremsesystem er Sole SB700 skabt til højintensiv træning med tunge træk og hurtige intervaller. Remdrift gør træningen næsten lydløs.

Sole SB700 er en professionel cykel, der er beregnet til motionsrum, eller dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Det justerbare sæde og styr kan trinløst flyttes op/ned samt frem /tilbage hvilket giver brugeren mulighed for skræddesyet indstilling og behagelig træning. Med de mange indstillingsmuligheder er cyklen ideel til flere brugere.

Spinningcyklen SB700 kommer med kombipedaler, som gør at du kan anvende spinningsko med SPD klamper på den ene side samt almindelige træningssko på den anden side. Dette giver gode muligheder, hvis der er flere i husholdningen der skal anvende cyklen, som måske har forskellige præferencer for sko.

Trådløs computer der kan oplades, med baggrundsbelyst LCD display. Ladekabel følger med. Ladetiden er op til 2,5 timer og fuldladet computer giver en brugstid på op til 130 timers brug. Computeren viser tid, kadence (tråd pr. minut), hastighed, puls og distance. Intensitet (watt): Denne funktion kalkulerer en fiktiv anvendt kraft under træning. Denne vil ike være korrekt, da det kun er en kalkulering og ikke en wattmåling i krank eller aksel.

Der er mulighed for trådløs pulsmodtagelse med pulsbælte.

Med tabletholderen på styret kan du blive underholdt under træningen med din smartphone eller tablet, med forskellige app's, din yndlingsserie, nyhederne eller motiverende træningsvideoer på YouTube. Sæt f.eks. din tablet op med Zwift, som med forbindelse til cykelcomputeren, giver mulighed for at køre interaktive ture mod andre træningsentusiaster over hele verden. Den følger din egen kadence, og kan derfor give endnu mere motivation til at give den ekstra gas til træningen.
Læs mere om Zwift på deres egen hjemmeside.

Cyklen er elegant designet i mat grå og sort.
Transporthjul gør, at cyklen nemt kan flyttes efter træning.

HUSK din underlagsmåtte

OBS - der medfølger ikke tablet eller Zwift abonnement.
PRINT/GEM VAREN