Sole SB700 spinningcykel

Vejl. pris: kr. 10.995,- SPAR 4.000,-
Nu kr. 6.995,- inkl. moms
kr. 5.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:64 kg
Længde x bredde x højde:109x54x95 cm
Vægt svinghjul:22 kg
Maks personvægt:136 kg
Modstandsniveauer:Trinløs stk
Download mere info
Testvinder -Bedste Pro valg
Testvinder Sole SB700 er kåret som det bedste professionelle valg i nordens største test. Se testen her

Med en kraftig stålkonstruktion, og Kevlar bremsesystem er Sole SB700 skabt til højintensiv træning med tunge træk og hurtige intervaller. Remdrift gør træningen næsten lydløs.

Sole SB700 er en professionel cykel, der er beregnet til motionsrum, eller dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Det justerbare sæde og styr kan trinløst flyttes op/ned samt frem /tilbage hvilket giver brugeren mulighed for skræddesyet indstilling og behagelig træning. På cyklen finder du kombipedaler, som giver dig mulighed for både at anvende spinningsko med SPD samt almindelige træningssko. Der medfølger et sæt SPD klamper. Med de mange indstillingsmuligheder er cyklen ideel til flere brugere.

Cyklen er elegant designet i mat grå og sort. Der medfølger flaskeholder og drikkeflaske, og transporthjul gør, at cyklen nemt kan flyttes efter træning.

Sole SB700 har indbygget trådløs computer. Det baggrundsbelyste LCD display måler 65 mm x 50 mm og viser tid, kcal, distance, hastighed og kadence (pedalomdrejninger per minut). Der er mulighed for trådløs pulsmodtagelse med pulsbælteHUSK din underlagsmåtte – str. 70 x 130
PRINT/GEM VAREN