Spirit Smith Stativ

kr. 25.995,- inkl. moms
kr. 20.796 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:217*202*239 cm
Vægt:198 kg
Styrketræningsstationerne fra Spirit kommer i et lækkert, elegant og tidsløst design. Komfort og brugervenlighed er i fokus på denne serie, som samtidig er højkvalitets produkter til en utrolig fornuftig pris.

Smith stativet er uundværligt i et hvert fitnesscenter eller motionsrum.

Med et Smith Stativ dækkes et bredt behov for brugerne, når det kommer til træning med vægtstang. De hyppigst brugte øvelser i Smith stativet er:
- Squat
- Bænkpres
- Dødløft
- Lunges

Fordelen ved et smith stativ fremfor f.eks. et half rack er den høje sikkerhed, du får med et smith stativ.

Stangen griber selv fat i sikringerne, hvis den skulle tabes, og de gule sikkerhedsaflægninger justeres hurtigt og nemt i højden for at yde en endnu større sikkerhed for brugerne.

Bagerst på stativet, er der masser af plads til opbevaring af vægtskiver.

Dette Smith Stativ er afbalanceret med modvægt, hvilket betyder at selve stangen 'kun' vejer 2 kg. Dette gør at alle brugere kan anvende dette smith stativ både til styrketræning og genoptræning.

Spirit Commercial Strength serien passer perfekt sammen med Sprirts 900 Cardio serie, som også er professionelt cardioudstyr i høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

KONTAKT OS VEDRØRENDE TILBUD

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN