Spirit Cable Crossover

kr. 34.995,- inkl. moms
kr. 27.996 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:4091*107*235 cm
Vægt:443 kg
Kilo i vægtmagasin:2*68 kg.
Styrketræningsstationerne fra Spirit kommer i et lækkert, elegant og tidsløst design. Komfort og brugervenlighed er i fokus på denne serie, som samtidig er højkvalitets produkter til en utrolig fornuftig pris.

Cable Crossoveren er ofte et 'must have' i ethvert center eller træningsmiljø. Dette skyldes, den store variation som brugerne kan træne med i netop i denne station.

Følgende muskelgrupper kan blandt andet aktiveres i en cable crossover:
- Bryst
- Ryg
- Arme
- Ben

Spirits Cable Crossover har en høj sikkerhed grundet den kraftige opbygning og platformen den er bygget op omkring på hver side.

Udvekslingen på denne Cable Crossover er 1:1, hvilket er usædvanligt i en cable crossover, hvor udvekslingen ofte er højere grundet trisserne/wire-hjul. At udvekslingen er 1:1 betyder at du løfter/trækker det antal kg. du vælger i magasinet. Hvis udvekslingen ikke er 1:1, så løfter/trækker du reelt mindre end magasinet antyder.

Pull-up baren på midten af Crossoveren giver mulighed for kropshævninger.

Det tidsløse design giver et stærkt og flot udtryk i centret.

Der medfølger 2 stk. trækhåndtag og 1 stk. tricepstov.

KONTAKT OS VEDRØRENDE TILBUD OG LEVERINGSTID

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN