Spirit Rotary Torso

kr. 24.995,- inkl. moms
kr. 19.996 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:100*139*201 cm
Kilo i vægtmagasin:90 kg.
Magasin kan opgraderes til:109 kg.
Vægt:261 / 280 kg
Styrketræningsstationerne fra Spirit kommer i et lækkert, elegant og tidsløst design. Komfort og brugervenlighed er i fokus på denne serie, som samtidig er højkvalitets produkter til en utrolig fornuftig pris.

Spirit Rotary Torso giver brugeren muligheden for at ramme de muskler som ofte er svære at træne, nemlig mave, lænd og ryg.

Musklerne aktiveres ved en enkelt øvelse, hvor brugeren roterer i kroppen.

Dette er en super øvelse til at forstærke muskulaturen i mave, lænd og ryg. Denne station vil også hjælpe brugeren med at fjerne de overflødige kilo på sidebenene.

Spirit Rotary Torso giver brugerne muligheden for at opnå den optimale siddestilling ved hjælp af justeringen i sædet. Vægten i magasinet kan justeres uden du skal flytte dig fra sædet.

Spirit Commercial Strength stationerne passer perfekt sammen med Sprirts 900 Cardio serie, som også er professionelt cardioudstyr i høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

KONTAKT OS VEDRØRENDE TILBUD OG LEVERINGSTID

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN