Spirit Seated Chest Press

kr. 24.995,- inkl. moms
kr. 19.996 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:150*111*160 cm
Kilo i vægtmagasin:90 kg.
Magasin kan opgraderes til:109 kg.
Vægt:245 / 264 kg
PRØV DENNE STATION I VORES SHOWROOMS/BUTIKKER I AARHUS OG VEJLE

Styrketræningsstationerne fra Spirit kommer i et lækkert, elegant og tidsløst design. Komfort og brugervenlighed er i fokus på denne serie, som samtidig er højkvalitets produkter til en utrolig fornuftig pris.

Hver station er udstyret med opbevarings-mulighed på toppen af magasinet, til f.eks. telefon, nøgler eller vand.

Chest Press stationen giver brugerne en effektiv og isoleret træning af primært brystet, men også biceps aktiveres i denne station.

Sædet justeres hurtigt og nemt via håndtag og, så stationen tilpasses den enkelte bruger. Rygstøtten kan justeres, så udgangsposition på armene bliver rigtig i forhold til længden af brugerens arme og ønsket 'vandring' i øvelsen.

Chest Press stationen fra Spirit er konvergent, hvilket betyder at den ene arm kan trænes uden at den anden nødvendigvis skal aktiveres. Dette øger mulighederne for en individuel og effektiv træning.

Spirit Commercial Strength stationerne passer perfekt sammen med Sprirts 900 Cardio serie, som også er professionelt cardioudstyr i høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

KONTAKT OS VEDRØRENDE TILBUD OG LEVERINGSTID

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN