Spirit Seated Row

kr. 24.995,- inkl. moms
kr. 19.996 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:107*154*160 cm
Kilo i vægtmagasin:90 kg.
Magasin kan opgraderes til:109 kg.
Vægt:245 / 264 kg
Styrketræningsstationerne fra Spirit kommer i et lækkert, elegant og tidsløst design. Komfort og brugervenlighed er i fokus på denne serie, som samtidig er højkvalitets produkter til en utrolig fornuftig pris.

Siddende roning som giver brugeren en effektiv og isoleret træning af hele rygmuskulaturen, brystet samt overarme.

Stationen er hurtig og nem at indstille, og reguleringen af bryst-puden samt sædet gør, at maskinen kan bruges af stort set alle brugere uden problemer.

Håndtagene er ikke faste, hvilket betyder at brugerne kan justere grebet og trækket, så træningen bliver så individuel og effektiv som muligt.

Denne Seated Row station fra Spirit er konvergent, hvilket betyder at den ene arm kan trænes uden at den anden nødvendigvis skal aktiveres. Dette øger mulighederne for en individuel og effektiv træning.

Spirit Commercial Strength stationerne passer perfekt sammen med Sprirts 900 Cardio serie, som også er professionelt cardioudstyr i høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

KONTAKT OS VEDRØRENDE TILBUD OG LEVERINGSTID

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.
PRINT/GEM VAREN