Sportop VE520

Vejl. pris: kr. 16.900,- SPAR 6.901,-
Nu kr. 9.999,- inkl. moms
kr. 7.999 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-3 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:82,6 kg
Længde x bredde x højde:123 x 82 x 181 cm
Vægt svinghjul:5,5 kg
Max. vægtkapacitet:150 kg
Træningsprogrammer:7 stk
Modstandsniveauer:16 stk
VE520 fra Sportop er en hybrid mellem en crosstrainer og en stepmaskine og bliver kaldt en vertical elliptical.

Gør brug af et af de tre intervalprogrammer, og din forbrænding og puls vil skyde i vejret på meget kort tid. Du har gang i hele kroppen på maskinen, og især dine lår og baller er i fokus, med de høje knæløft på 52 cm. Modsat andre maskiner, skal du her køre baglæns i ellipsen, for at få den optimale virkning. Dette er virkelig en træning som kan mærkes, og du vil både blive strammet op i musklerne samt sætte fedtforbrændingen op.

Modstanden er en kombination af luftmodstand samt magnetmodstand, hvilket giver et rigtig godt og jævnt tråd på maskinen.

Der er masser af forskellige grebsmuligheder, så du har mulighed for hele tiden at skifte position, afhængig af din træningsintensitet. På VE520 finder du også pulsgreb forrest, hvor din håndpuls bliver vist direkte på displayet under træning. Computeren er også Polar kompatibel, hvis du ønsker at anvende pulsbælte. Øverst på pulshåndtagene er der to knapper til at ændre modstanden, som er super nemme at bruge mens du er godt igang med træningen.

Med det lyse LCD display får du vist alle data du har brug for under din træning; tid, distance, kalorieforbrug, watt, puls og modstandsniveau. Ovenover det store display, sidder en holder til en tablet/smartphone, så der er mulighed for underholdning under træningen. Ved displayet sidder også en USB port, så du har mulighed for at oplade dit elektronik undervejs.

Ud over de tre intervalprogrammer får du fire andre programmer: Hill Valley, Valley, High Land Rift Valley samt HeartRate. Alle programmerne vil kunne udfordre dig på hver sin måde, så du aldrig vil kede dig under træning. Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge det almindelige manuelle program, hvor du selv indstiller tid, distance og modstand.

Der er mulighed for at oprette 4 forskellige brugerprofiler, som gemmer dit data. Herudover kan du også vælge at gemme dine træninger, efter hver endt træningssession. På denne måde kan du nemt følge dine forbedringer.


PRINT/GEM VAREN