Miibelt PRO grå

kr. 229,- inkl. moms
kr. 183 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
MIIBELT PRO er et løbebælte i høj kvalitet, med samme gode funktioner som MIIBELT, men med yderligere funktioner til dig der deltager i løb.

Med det nye PRO bælte er der 3 gel-loops på hver side af lommen med silikone indvendigt, så gels eller andet ikke falder ud. Herudover er der flytbare holdere til startnummer, så du er fri for at lave huller i dit tøj til dette. Komforten er også forbedret ved at lave silikone anti-slip på bagsiden af lommen, så bæltet bliver siddende hvor det skal.

Bæltet her giver dig en komfortabel opbevaring af dine nøgler, telefon m.m. når du løber eller på anden måde er aktiv. Derudover gør refleksstriberne dig mere synlig, når det er mørkt.
Hvis du hører musik fra din telefon med høretelefoner med ledninger, finder du et lille hul til at føre denne igennem øverst på lommen.

MIIBELT PRO er meget let og derfor komfortabelt at have på. Det er justerbart i størrelsen, så du altid kan få det til at sidde godt. Bæltelommen er er sved- og vandafvisende og giver dig praktisk opbevaring af dine personlige egendele, så som kreditkort, nøgler, smartphone m.m.

Opbevaringsbæltet er i strækbart lycra og er derfor meget fleksibelt. Alle telefonstørrelser passer heri.

Bæltet findes i farverne sort og grå

PRINT/GEM VAREN