BERG Ultim Elite 500 Grå inkl sikkerhedsnet Deluxe XL

kr. 27.279,- inkl. moms
kr. 21.823 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Fjedre:128 stk
Maks personvægt:120 kg
Højde inkl net:315 cm
Højde på trampolin:95 cm
Oplev BERG trampolinerne udstillet i Vejle, Herlev & Aarhus.
Vi er Danmarks førende BERG Specialist – Hvad betyder det for dig?


Af alle trampolinerne fra BERG, så er det her at du kan lave de aller bedste, højeste, vildeste og sjoveste hop!

Ultim Elite er helt specielt designet til at lære at lave de sejeste og nyeste tricks. Trampolinen har et mål på 5x3 meter, hvilket betyder at du har rigtig god plads til at hoppe på. Helt ligesom de olympiske trampoliner, har Ultim Elite den rektangulære form, som giver god kontrol over hoppene og en god længde til at lave tricks og spring.

Her finder du også de gode TwinSpring fjedre, som sikrer dig det bedste opspring. Sammen med den unikke AirFlow dug, som sørger for 50% mindre luftmodstand når der hoppes, får du meget højere og bedre hop.

Ultim Elite har en helt unik kantpolstring. For at sikre den største sikkerhed under brug, er den 4,5 cm tyk og hele 44 cm bred. På denne måde er du sikret, at fjedre og kanter er godt dækket. Her er der brugt den kraftige Elite polstring, som har 2-3 gange længere levetid end Champion kantpolstringen. Her der et kraftigt lag PVC, samt polyester net, som har fået en UV resistent coating. Dette er med til både at gøre den ekstrem holdbar, men også mindre modtagelig overfor slid og ødelæggende UV stråler fra solen. Elite kantpolstringen er lavet så den sidder helt stramt hele vejen rundt, og derfor altid ser pæn ud.

På Ultim Elite medfølger det sikreste sikkerhedsnet fra BERG, nemlig Deluxe XL. Sikkerhedsnettet er 220 cm højt, altså 40 cm højere end det almindelige Deluxe net, og derfor meget mere sikker. Da du her kan hoppe meget højere, grundet de bedste fjedre, den bedste hoppedug og bedste udformning, er det vigtigt med et sikkerhedsnet, hvor man fortsat kan føle sig tryg

BERG Ultim Elite giver mulighed for de sejeste og vildeste tricks og er sammensat af alle de bedste dele fra BERG. Her får du den bedste kvalitet og det bedste design.

DER MEDFØLGER EN BERG STIGE STR. LARGE TIL DENNE MODEL.
PRINT/GEM VAREN