BERG Ultim Elite FlatGround 500 grå

Vejl. pris: kr. 21.009,- SPAR 1.960,-
Nu kr. 19.049,- inkl. moms
kr. 15.239 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Fjedre:128 stk
Maks personvægt:120 kg
Længde x bredde x højde:500 x 300 x 0 cm
Download mere info
Ultim Elite Flatground Manual
Oplev BERG trampolinerne udstillet i Vejle, Herlev & Aarhus.
Vi er Danmarks førende BERG Specialist – Hvad betyder det for dig?


Af alle trampolinerne fra BERG, så er det her at du kan lave de aller bedste, højeste, vildeste og sjoveste hop!

Ultim Elite FlatGround er helt specielt designet til at lære og at lave de sejeste og nyeste tricks. Trampolinen har et mål på 5x3 meter, hvilket betyder at du har rigtig god plads til at hoppe på. Helt ligesom de olympiske trampoliner, har Ultim Elite den rektangulære form, som giver god kontrol over hoppene og en god længde til at lave tricks og spring.

Her finder du også de gode TwinSpring fjedre, som sikrer dig det bedste opspring. Sammen med den unikke AirFlow dug, som sørger for 50% mindre luftmodstand når der hoppes, får du meget højere og bedre hop.

Ultim Elite har en helt unik kantpolstring. For at sikre den største sikkerhed under brug, er den 4,5 cm tyk og hele 44 cm bred. På denne måde er du sikret at fjedre og kanter er godt dækket. Her er der brugt den kraftige Elite polstring, som har 2-3 gange længere levetid end Champion kantpolstringen. Her der et kraftigt lag PVC, samt polyester net, som har fået en UV resistent coating. Dette er med til både at gøre den ekstrem holdbar, men også mindre modtagelig overfor slid og ødelæggende UV stråler fra solen. Elite kantpolstringen er lavet så den sidder helt stramt hele vejen rundt, og derfor altid ser pæn ud.

Da trampolinen flugter helt med græsset for at give et pænt og stilrent look i haven, er der, udover AirFlow hoppedugen, lavet specielle stropper under kantpolstringen. Stropperne sørger for at kantpolstringen ikke rasler for meget mod hoppedugen og bliver mere støjsvag, da der her kommer meget luft op i siderne under kantpolstringen.

Den rektangulære ramme er meget kraftig og lavet i højeste kvalitet. Formen og kvaliteten gør, at den ikke rykker sig og forbliver lydløs. Rammen er nem at samle og installere.

På Ultim Elite FlatGround, er det muligt at tilkøbe den unikke AeroWall er designet til at lave specielle spring, hop og tricks for de aller bedste. AeroWall bliver pustet op med den medfølgende pumpe og er nem at påsætte den specielle, kraftige ramme dertil. Væggen er nem at påsætte og fjerne igen. Rammen kan også fjernes.

BERG Ultim Elite FlatGround, giver dermed mulighed for de sejeste og vildeste tricks og er sammensat af alle de bedste dele fra BERG. Her får du den bedste kvalitet og det bedste design.

OBS - trampolinen findes også i farven sort med blå/hvid mønster.

PRINT/GEM VAREN