Forbrydelsen dræber e-handlen

Danskerne elsker at handle på nettet, især i aftentimerne efter børnene er lagt i seng. Hos netbutikken, Abilicaonline.dk, der forhandler motionsudstyr til hjemmetræning, er den mest populære e-handelstime mellem kl. 20 og 21. Denne handel blev ti søndage i træk elimineret af en populær serie om en efterforsker i striktrøje.


Danmark logger af og trækker stikket ud

Da Forbrydelsen rullede over skærmen i Danmark, var det internethandlen, der blev offeret. Danskerne slukkede computeren, tog en kop kaffe, lænede sig tilbage og forsvandt ind i Sarah Lunds dystre og nervepirrende verden i en time. Salget hos Abilica taler sit tydelige sprog med et fald på 90% i forhold til ugens andre dage på samme tidspunkt.

Direktør for Abilicaonline.dk, Michael Madsen, finder tendensen interessant:
”Vi oplever jo også gode søndagsserier på andre tidspunkter af året, men de trækker ikke salget derned. Det er interessant at se, hvordan underholdning kan gå hen og blive så populært, at man ikke kan e-handle imens,” udtaler han.


Livet efter forbrydelsen – fra uhygge til julehygge

Sidste afsnit rullede over skærmen sidste søndag før advent. Her blev forbryderen afsløret, én morder blev til to og vi sagde farvel til Sarah Lund. Vi er derefter gået fra den ene yderlighed til den anden – fra mordgåder og galskab til mandariner og gløgg. Fra i søndags, som er første søndag i advent, står den på brunkager, adventslys og julegaveindkøb.

”Det er godt for vores salg af motionsudstyr, at sidste afsnit er blevet sendt. Julehandlen er jo lige om hjørnet, og det er her årets største omsætning ligger. Det skal forbrydelsen helst ikke tage fra os,” siger direktør Michael Madsen og fortsætter med et skævt smil:

”Jeg står dog med blandede følelser. Jeg glæder mig jo til at få kunderne tilbage i butikken, men jeg kommer selv til at savne den time søndag aften med min familie og Sarah Lund.”
_______________________________________________________________________________


Om Abilicaonline.dk
AbilicaOnline.dk forhandler varemærket Abilica, som er det førende mærke inden for udstyr til hjemmetræning i Norden samt en række andre populære mærker. Abilica Online ApS åbnede som ren netbutik i 2007 og har fra starten haft en årlig vækst på 30%. I april 2009 åbnede den første fysiske butik i Aarhus, for at give kunder mulighed for at prøve produkterne inden køb. I september 2012 er Abilica Online flyttet i endnu større lokaler i Aarhus og har nu Danmarks største showroom for motionsudstyr til hjemmetræning.

Mette Prang, Abilicaonline.dk. Tlf. 70 270 279 eller mette@abilicaonline.dk

Abilica Online ApS
Trindsøvej 12
8000 Aarhus C
Danmark

 Se oversigt over alle artikler