Fordele ved hjemmetræning.

Ud over det mulige sociale aspekt er der ikke mange fordele ved træningscentre. Ja dette er min personlige holdning. Den er muligvis lidt farvet af at jeg lever af at sælge motionsudstyr til hjemmetræning, men lad mig i hvert fald liste nogle af de ting jeg ser som klare fordele ved hjemmetræning.

Tid:
Det er ofte kun halvdelen af den tid, der bruges på et besøg i et træningscenter, der bruges på træning. Andet er transport, klargøring til at tage af sted og meget andet.

Vi har lige haft en konkurrence, hvor en heldig vinder vandt en Crosstrainer hos os. I denne konkurrence skulle deltagerne (Over 6000) skrive, hvorfor de ønskede at vinde. Næsten halvdelen af alle deltagerne havde på den ene eller anden måde tidsaspektet ved hjemmetræning med i begrundelsen.

Pris:
Det er meget normalt at man bruger mellem 3000 – 5000 kroner årligt på et træningscenter. Ja så har centret selvfølgelig også et stort udvalg af maskiner, men hvilke bruger du egentligt. Ofte bruger mange kun ganske få, eller kunne i hvert fald nøjes med få. Man får ret meget godt udstyr for denne pris, og man skal huske på at når man køber kvalitetsprodukter som eks vores, så er det også penge værd efter man har brugt det i flere år.

Tidspunkter:
Træner man hjemme er man ikke afhængig af åbningstider, og den ekstra planlægning, der kræves af at tilpasse træningstidspunktet. Nu kan du træne om natten såfremt du ønsker det. For folk som jeg selv, der gerne vil træne inden arbejde er det også meget nemmere at passe dette ind.

Morgenhår:
Ja dette punkt er egentligt et underpunkt til ”Tid”, men tager det alligevel som et punkt i sig selv. Når man er i et center med mange andre mennesker vil man jo gerne tage sig nogenlunde godt ud. Det kan godt virke lidt absurd at bruge tid på når man efter træningen alligevel skal i bad m.m. Se oversigt over alle artikler