Sæt motionsrum på dit firmas ønskeseddel

Myndighederne anbefaler min. 30 minutters fysisk aktivitet hver dag. Årsagerne til dette er mange, 40 årige vejer 10 kilo mere end for 30 år siden, og halvdelen af disse er defineret som overvægtige. Kosten er selvfølgelig en af årsagerne til dette, men den manglende motion er også en vigtig årsag. 8 af 10 personer får i dag problemer med ryggen grundet den mgl. Motion, sågar mange psykiske lidelser kan afhjælpes med mere motion.

Arbejdspladser kan hjælpe deres ansatte ved at anskaffe sig et motionsrum, hvor de ansatte kan træne efter/før arbejde, der er sågar arbejdspladser, hvor man kan få en ekstra ½ times pause, hvis den bruges i motionsrummet.

Hvorfor skulle arbejdspladserne gøre dette?

Der er mange fordele for virksomhederne i at installere motionsrum. Deres ansatte får det bedre fysisk og psykisk, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø, men også et væsentlig mindre sygefravær.
Det er meget oppe i tiden med at man kan købe adgang i træningscentre til sine medarbejdere, hvilket selvfølgelig også er rigtig godt, men eget motionsrum er at fortrække, da det er billigere på sigt, samtidig med at det også er godt for det sociale miljø. Et godt socialt miljø er ligeledes med til at nedbringe sygefraværet endnu mere.

Det behøver ikke koste flere hundrede tusinde kroner. Et eksempel på et godt og funktionelt motionsrum som vist på billedet kan fås for 53.600,- Dette kan hurtig tjenes hjem af det mindskede sygefravær.

 Se oversigt over alle artikler