• Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Leveringstid 2-5 hverdage
  • Showroom i Vejle
  • Prismatch
  • ✓ Vi har mere end 14 års erfaring i Danmark
  • ✓ Gratis visualiseringshjælp i 3D
  • ✓ Gratis vejledning og rådgivning
  • ✓ Gratis levering

Hjemmetræning

Der er mange fordele i at vælge
hjemmetræning frem for fitnesscenteret.

Du sparer tid
Hjemmetræning kan hjælpe dig med at få prioriteret træning ind i en travl hverdag med småbørn, lange arbejdstider eller krævende studier med mange lektier. Når du træner der hjemme, kan du presse mere motion ind på mindre tid. Udover tiden du sparer til og fra centeret, så sparer du også tiden, som man kan risikere at bruge, på at vente på at maskinerne, håndvægtene mm. bliver ledige.

Hvornår på dagen vil du træne?
Når du vælger hjemmetræning, skal du ikke tænke på hvornår fitnesscenteret er åbent eller afholder holdtræning. På den måde kan du træne når det passer dig bedst.

Ingen kan se dig
Du behøver ikke tænke på, om du stadig har morgenhår eller du endnu ikke har børstet dine tænder. Du kan bare kan bruge dit gamle hullede træningstøj, der er ingen der kan se dig.

Oversigt

Vi har lavet en lille oversigt der kan hjælpe dig med at vælge produkter til din hjemmetræning, hvor der både er fokus på styrketræning, cardio, opvarmning og udstrækning. Det er vigtigt for os at understrege, at dette blot er ét bud på produkter der kan erstatte træningen i fitnesscentrene.

"Det vigtigste er, at du vælger det motionsredskab som giver mening for dig, for så bliver det brugt."

Michael Madsen - direktør Abilica Online

Kondition

Har du ikke plads til konditionsmaskiner? Så er en stepbænk et perfekt alternativ til at få pulsen op træne dine koordination.

Med et løbebånd har du træning indenfor rækkevidde uanset vind og vejr. Har du begrænset plads til rådighed? Vores L6 City folde løbebånd kan skubbes ind under sengen eller sofaen, når det ikke er i brug. Har du mere plads til rådighed og et behov for at løbe længere ture flere gange om ugen? Så ville det prisvindende Sole F85 løbebånd være et godt bud. Her får du en kraftigere motor, en større løbeflade og en stigning der kan komme op på 15%.

Hvis du er på udkig efter en skånsom træningsform, der samtidig er effektiv til at træne hele kroppen, så er en romaskine det rette redskab for dig. Du forbedrer din kondition og når omkring alle de store muskelgrupper. Hvis du har rygproblemer, kan du få stor gavn af at træne med en romaskine.

Bor du i lejlighed og har begrænset plads til motionsudstyr? Vi har et udvalg af elegante romaskiner lavet i træ. De er flotte at have stående fremme og kan stilles lodret op ad en væg, så de ikke fylder så meget. Foruden det flotte design, giver disse vandromaskiner dig fornemmelsen, synet og lyden af roning på vand.

Vores spinningcykler er bygget til høj belastning og er et godt valg hvis man er til intervaltræning. Denne Abilica Premium Pro spinningcykel har et flot stilrent design, så du nemt kan have den stående hjemme i stuen. Når vi har vores udstyr stående fremme, som en integreret del af vores hjem,
er der større sandsynlighed for at vi får det brugt.

Opvarmning og udstrækning

En måtte er det mest alsidige redskab i din hjemmetræning. Produktet kan med fordel bruges både til din opvarmning, cardio og styrketræning. Vælg en god tyk måtte med et solidt og skridsikkert greb så du står fast.

Øvelser som du kan lave på en træningmåtte,
der giver dig en stærkere core

1: Planken
En velkendt øvelse, der virkelig kan få din mave til at brænde. Her træner du både de indre mavemuskler og musklerne omkring lænden.

2: Sit-ups
Her kan du veksle mellem normale sit-ups, skrå sit-ups og sit-ups med benene løftet 90 grader fra jorden.

3: Push-Ups.
Enten strakte push-ups eller på knæ.

4: Leg raises
Læg din på ryggen, med armene ned langs siden og begge ben lige op i luften. Sug navlen ind og pres din lænd ned mod måtten. Kør begge ben langsomt ned mod jorden og langsomt op igen.

Når du bruger en foamroller til at massere dine muskler øger du blodtilstrømningen, dette giver øget bevægelighed og mindre ømhed. Du vil forbedre din smidighed hvis du vænner dig til at bruge din foamroller inden træning.

Styrketræning

Abilica Pump Set
Et praktisk sæt, der rummer flere forskellige funktioner i ét produkt. Du kan træne flere forskellige muskelgrupper med et produkt, hvilket er en fordel når der skal udvælges produkter til hjemmetræning.

En slyngetræner er det helt store hit for tiden. Der er en uendelig liste af funktionelle øvelser du kan lave med den, og kan derfor hurtigt få trænet hele kroppen igennem. Du bruger kun din kropsvægt og bestemmer selv sværhedsgraden – alle kan derfor blive udfordret. Fordelene er også her, at den nærmest ingenting fylder, og du får rigtig meget variation. Det eneste du skal bruge, er en dør eller en bjælke/stativ/gren til at fæstne den – og så er det bare med at komme i gang! (I kan tro at det er hårdere end det ser ud!)

I videoen kan du få inspiration til forskellige øvelser med en slyngetræner, som du selv kan sammensætte programmer ud fra.

En enkelt kettlebell kan nemt supplere dine andre øvelser. Du kan enten vælge en “let” til at træne skuldre og arme eller en tung til de store muskelgrupper, som ben og balder. Hvis du har to kettlebells i forskellig størrelser, kan du styrke hele kroppen. En kettlebell er et fantastisk redskab, der kan bruges til et hav af forskellige øvelser, og så får du virkelig boostet forbrændingen. Et perfekt redskab, der ikke kræver meget plads i hjemmet.

Et godt sæt for dig der er nybegynder, kan være en kettlebell på 8 kg og en på 12 kg.

Til dem der i forvejen er trænet, kan man f.eks. vælge en på 8 kg, 16 kg og 24 kg

Kettlebells er perfekt til hjemme træning, og du kan nemt træne hele kroppen med træningsredskaber som ikke kræver meget plads.

Ligesom med kettlebells er Hex Dumbbels et godt valg, hvor der kan laves en bred variation af øvelser til at styrke hele kroppen. Til forskel fra almindelige håndvægte, har hexagon håndvægte den fordel, at de kan placeres på gulvet uden at trille.

Her i videoen giver løbecoach Sissel Møller inspiration til nogle nemme øvelser, der er perfekte til hjemmetræning. Her er der primært fokus på baller, lår og coremuskulatur.

Hvilke muskler træner du med de forskellige øvelser i videoen?
Snatch: Baller, baglår, core, ryg, triceps
Sideudfald: Lår, baller, ryg
Planke med træk: Core, skuldre
Udfald bagover: Lår, baller
Strakt dødløft - ét ben: Baglår, baller
Bulgarian split squat: Baller, lår