Hvad er en aktivitetsmåler | Polar Loop

Det er sundt at være aktiv, og vi får hele tiden anbefalinger om 10.000 skridt, 30 minutters daglig motion, husk at rejse dig en gang i timen osv. Med en aktivitetsmåler får du fuldstændig styr på alle dine aktiviteter på en nem måde. Så bliver det sjovere at være aktiv, så du får rørt dig mere.

polar_pulsure-polar-loop_stor-1705

Polar Loop aktivitetsmåler

Polar Loop aktivitetsmåler er et armbånd, der måler dine bevægelser og fortæller om dit aktivitetsniveau. Det måler alle dine aktiviteter – hvert eneste skridt og hop i løbet af hele dagen – og viser, hvor meget de gavner dig. Det giver dig et ret præcist billede af dit aktivitetsniveau og samtidig kommer med forslag til forbedringer. Og så er det faktisk ret pænt og stilet at bære. Find Polar Loop aktivitetsmåler her.

Brug armbåndet sammen med webtjenesten og mobil-appen Polar Flow og bliv mere aktiv. Polar Loop aktivitetsmåler:

  • Roser og vejleder dig – Den belønner dig, når du har nået dit aktivitetsmål og giver tips, når du mangler lidt endnu.
  • Tæller kalorier, skridt og aktivitet – Du viser hvile og inaktive perioder samt daglige aktiviteter ved forskellige intensiteter. Den tæller daglige kalorier og skridt.
  • Registrerer din søvn og fortæller dig om kvaliteten af din søvn, som er en vigtig del af en sundlivsstil.
  • Giver dig en personlig dagbogsfunktion sammen Polar Flow webtjeneste.

Hvordan fungerer Polar Loop aktivitetsmåler

Du kan holde øje med, hvordan det går, enten fra din mobiltelefon eller over internettet. Du synkroniserer Polar Loop med en computer via USB og webtjenesten Polar Flow. Eller du kan gøre det via Bluetooth til din mobil og Polar Flow App, som så sender dine data videre til Polar Flow webtjenesten.

Først opretter du en profil på Polar Flow. Her angiver du oplysninger om din vægt, højde, alder, dit daglige aktivitetsniveau og andre informationer der skal bruges for at sætte dine individuelle mål. Bagefter tager du Polar Loop på hele døgnet, uanset om du sover, bader, dyrker sport og sågar når du svømmer. Den er nemlig vandtæt.

Din Polar Loop har et LED-display, du kan få vist ved at trykke på en enkelt knap. Gå gennem displayets visninger ved at trykke på touch-knappen gentagne gange for at se: TIME, CALS, STEP og ACTV (som vist på billederne nedenfor)

1. Displayet er normalt slukket. Ved at trykke på touch-knappen får du forskellige informationer såsom klokken.

Loop-1-tid 


2. Din daglige kalorieforbrænding. Beregningen er meget præcis, da den baseret på dine individuelle data: din vægt, højde, alder samt køn og intensiteten af fysisk aktivitet. 

Loop-2-cals 


3. Dine daglige antal skridt. Så ved du om du når de anbefalede 10.000 skridt.

Loop-3-step 


4. Hvor langt er du fra at være i mål. Hvis du mangler lidt aktivitet for at nå dit daglige mål, giver den dig tips som f.eks. ‘gå i 23 minutter eller løbe i 10 minutter’. 

Loop-4-jog Loop-5-walk

 

Ved at benytte Polar Flow app eller webtjeneste får du endnu mere detaljerede informationer, end selve armbåndet oplyser.

Polar Flow app

Via Polar Flow App kan du få flere detaljer om dit aktivitetsniveau. Du kan bl.a. også få en vurdering af kvaliteten af din søvn (afslappet vs. urolig søvnperiode) og få et indblik i om din søvn berøres af ændringer i din dagligdag.

Polar Flow App giver dig også en advarsel, når du har siddet stille for længe. Denne funktion er med til at give et ordentligt boost til sundheden, da en stillesiddende adfærd indvirker negativt, selvom man i fritiden får motioneret. Studier i forhold til stillesiddende adfærd (sedentary behaviour) viser nemlig, at det at sidde i længere tid ad gangen øger risikoen for hjertekarsygdomme, type 2-diabetes, visse kræfttyper samt øger risikoen for overvægt og svær overvægt. (Kilde: Vidensråd for forebyggelse).

Dagens aktiviteter vises i et lagkagediagram i Polar Flow app’en. De farvede felter viser dagens aktiviteter, hvor de grå viser når måleren ikke har været på håndleddet. Bruger du pulsbælte, vil der være et hjerte ud for aktiviteten.

polar-app

Aktivitetsmåleren forbinder med telefonen via Bluetooth Low Energy, hvilket betyder at den fungerer med telefoner af nyere dato (iPhone 4s eller nyere og iPad 3 eller nyere). Aktivitetsmåleren synkroniserer med app’en når du trykker på touchknappen, eller gør den det manuelt nogle gange i timen.

Polar Flow webtjeneste

På Polars webtjeneste får du også adgang til en personlig dagbogsfunktion, hvor du nemt kan følge op på din aktivitet og planlægge fremtidige træningspas.

polar_web

Brug Polar Loop med pulsmåler

En helt særlig detalje ved Polar Loop er, at den kan bruges med pulsbæltet H7. Ved at pulsen kommer med ind i billedet, får du endnu mere værdifuld viden om din træning og aktivitetsniveau.