Inspiration til træning i ferien

Når det er sommer, godt vejr og ferietid, kan mange af os have svært ved at holde de gode træningsvaner som vi har i hverdagen. Ofte er det andre ting som bliver prioriteret og mange tager også ud at rejse. Hvis du har fået opbygget en god form eller arbejder mod et mål, er det dog ærgerligt at lade det gå i vasken i løbet af et par ferieuger.

Får man holdt sig igang i løbet af ferien holder man formen ved lige, og det bliver også lettere at komme tilbage i de samme vaner efter ferien.

Der findes mange træningsredskaber som ikke fylder meget i en kuffert og kan bruges til mange forskellige øvelser. Derudover er der mange kropsvægtsøvelser du kan lave på et blødt underlag.

Eksempler på produkter du kan tage med dig, eller bruge hjemme i haven kan f.eks. være træningselastik, exertube, slyngetræner, sjippetov, træningsmåtte eller yogamåtte.

Vi har herunder samlet nogle videoer med træningsøvelser, som forhåbentlig kan inspirere til træning i ferien.

 

Træning med Abilica PowerBand (træningselastik)

 

Træning med Abilica Exertube

 

Træning med Abilica PowerSling (slyngetræner)

 

Træning med Abilica JumpUp (sjippetov)

 

Træning med Abilica Nature YogaMat (yogamåtte) eller Abilica Træningsmåtte

 

Selvfølgelig findes der endnu flere træningsredskaber og træningsøvelser du kan lave i eller på din ferie. Det er kun fantasien (og pladsen) der sætter grænser. Du kan altid søge inspiration på vores webshop og ofte har vi gode tilbud på mange af vores produkter.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller til træningsøvelser, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@abilicaonline.dk eller på telefon 70 270 279.