Motivation til træning med Abilica Circle App

Er du (også) en af dem som mangler lidt motivation for at komme igang med træningen? 

Det der ofte skal til er god vejledning og inspiration til øvelser. Du behøver slet ikke dyre træningscentre og personlige trænere.

Ved hjælp af træningsappen Abilica Circle App kan du få den hjælp, du mangler til at komme igang med at træne hjemme – og så er det helt gratis!

Træningsappen tager udgangspunkt i cirkeltræning med forskellige træningsredskaber og øvelser. Ved hjælp af gode vejledningsvideoer, hvor instruktøren følger dig hele vejen, bliver øvelserne nemme at udføre. Du finder også flere andre funktioner, som vil hjælpe dig med at blive motiveret til træningen. Hjemmetræning kan sagtens være sjovt, og når træning er det, bliver det også mere effektivt.

(Bemærk: Vejledning i videoerne foregår på norsk. Man kan dog sagtens nøjes med den visuelle vejledning, hvis man ikke helt er så skarp i det norske.)

Få inspiration til forskellige øvelser med træningsredskaber

Lav dit eget træningsprogram

Abilica Circle App giver dig mulighed for at træne rigtigt og effektivt, hvor som helst og når som helst. Alt du behøver at gøre, er at vælge et træningsprogram og trykke på startknappen. Uanset om dit mål er at blive stærkere, forbedre din kondition, forbrænde fedt, eller bare generelt komme i bedre form, så vil du på appen finde øvelser som passer til dig og det udstyr du har tilgængeligt. Når du har fundet de øvelser du ønsker at lave, kan du sætte dem sammen til dit personlige træningsprogram til cirkeltræning.

Med appen kan du altså sammensætte dine egne træningsprogrammer efter hvad du gerne vil træne og hvilket træningsudstyr du har tilgængelig.

Du kan så ofte du vil bytte øvelser og film ud med andre, når du mærker fremgang, vil træne noget nyt, eller du har fået nyt træningsudstyr til samlingen. 

Abilica Circle App

Hvad er cirkeltræning?

Cirkeltræning er ganske enkelt styrketræning med intervaller. Her udfører du f.eks. hver øvelse i et minut og vælger også selv, hvor lange pauser du vil have mellem øvelserne. Når du begynder at komme i bedre form, vil du finde ud af, at du i større grad kan gennemføre hele træningsintervaller uden pauser, eller at du kan korte ned på pauserne mellem øvelserne.

“Cirkeltræning er konditionsbaseret styrketræning, og er den træningsform, som hurtigst får dig i god form.”

De første par gange du træner, kan du lave din cirkel en gang. I takt med at du forbedrer dig kan du lave din cirkel af øvelser af flere omgange. Måske kan du kombinere den med andre træningsformer? Du kan f.eks tage en løbetur på 20-30 minutter efterfulgt af 15 minutters cirkeltræning inde på stuegulvet med dit træningsudstyr. På denne måde har du fået en fuld træning på under 45 minutter.

Motiverende funktioner

Træningsappen holder styr på hvor lang tid du træner hver gang. For hver gang du har fuldført et træningsprogram får du en pointsum, og for hver ny pointsum, klatrer du op i farveniveauerne. På denne måde kan du følge med i udviklingen, og lade dig motivere af din egen fremgang. Du har også mulighed for at tage farverige billeder af dine træningsøjeblikke, så du kan dele både dem og dine resultater med dine venner på facebook og Instagram.

Du skal jo heller ikke træne uden musik! Derfor kan du lave dine egne spillelister med din favoritmusik og høre dem mens du træner.

Læs om Abilica Circle App til iPhone her.

Læs om Abilica Circle App til Android her.

Abilica Circle App

Se alt vores udstyr på vores hjemmeside: abilicaonline.dk

Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@abilicaonline.dk eller telefon: 70270279, hvis du har spørgsmål.