NordicTrack C 7.5 crosstrainer

Vejl. pris: kr. 14.999,- SPAR 8.004,-
Nu kr. 6.995,- inkl. moms
kr. 5.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prisgaranti
Tekniske data
Skridtlængde:45 cm
Længde x bredde x højde:170 x 64 x 176 cm
Maks personvægt:150 kg
Vægt svinghjul:9 kg
Modstandsniveauer:22 stk
Træningsprogrammer:26 stk
Vægt:99,7 kg
TILBUD - Gælder til og med 31. maj

Sammensæt selv dine træninger på denne unikke crosstrainer fra NordicTrack.

Her har du mulighed for at justere stigningen op til 20%, alt efter om du vil lægge fokus på for-lår, baller eller lægmuskler. Oveni har du også hele 22 modstandsniveauer, så du nemt kan variere din træning og finde den sammensætning der passer til dig.

Hvis du ønsker ekstra motivation under træningen finder du 26 træningsprogrammer, som er designet af certificerede personlige trænere. Disse justerer automatisk din stigning og din modstand under træning, og bliver sammensat ud fra dit specifikke fitness mål. Ønsker du yderligere motivation finder du både en bluetooth pulsmodtager, til tilkobling af pulsbælte samt det interaktive modul iFit. iFit er et af markedets mest interaktive programmer, hvor du har mulighed for at løbe ruter over hele verden via Google Maps. (Kræver medlemsskab, solgt seperat) Læs mere om iFit her.

På NordicTrack 7.5 er der sørget for at du får en komfortabel oplevelse under træning. Du finder en automatisk blæser ved konsollen, som sørger for at du ikke bliver overophedet og dermed kan holde til at træne længere tid. Den justerer sig automatisk, så den passer til din intensitet i træningen. Samtidig er den magnetiske modstand meget lydsvag, så den ikke vil genere i hjemmet. Derudover er der på konsollen en integreret tablet holder, så du kan holde dig underholdt med din yndlings serie, musik, film m.m. mens du træner. Her er der også sørget for god lyd gennem de 2 højtalere.

HUSK din underlagsmåtte!


PRINT/GEM VAREN