Keiser Air250 Lower Back

kr. 56.995,- inkl. moms
kr. 45.596 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Kontakt os for tilbud og lagerstatus
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Bredde x Dybde x Højde:82*138*125 cm
Vægt:69 kg
Ideologien og missionen bag Keiser, er at flytte grænser og opnå dét vi før troede var uopnåeligt, når det gælder træning og måden vi træner på.

Med sætningen:¨Because... Good enough isn't¨ arbejder Keiser målrettet imod at forbedre den menneskelige præstation og ydeevne. Stærk kan blive stærkere, hurtig kan blive hurtigere og kraft kan blive mere kraftfuld.

Forskning og videnskab viser, at brugerne kan træne mere effektivt og målrettet med den variable luftmodstand fra Keiser som sikrer den mest effektive træning og derfor også det største træningsudbytte for brugerne.

Med Keiser får du udstyr som sikrer brugerne en træning med både acceleration, eksplosivtiet og styrke. Kort sagt, er det alle de elementer som en elite idrætsudøver har brug for, for at tage sig selv og sin træning til næste niveau!

Keiser Air250 Lower Back giver brugeren en isoleret og effektiv træning af den nederste del af ryggen.

Brugeren presser sig gangske simpelt bagud i denne station og aktiverer derved den nederste del af ryggen. Selen spændes rundt om livet for at sikre, at brugeren har den korrekte position igennem øvelsen. Den vinklede plade til fødderne, gør at brugeren kan presse sig tilbage med alt den kraft og acceleration som ønskes.

Denne station er bygget for maksimal komfort, så brugeren kan koncentrere sig om at yde maksimalt igennem bevægelsen og derved optimere resultatet af sin træning.

Modstanden justeres hurtigt og nemt ved hjælp af de 2 trykknapper på håndtagene. Brugeren er derfor i total kontrol med modstanden og kan justere den igennem hele bevægelsen. Modstanden kan justeres fra 0 - 123 kg.

Computeren fra Keiser viser følgende:
- Modstand der trænes med
- Antal gentagelser (reps)
- Peak Power (Den rep, hvor brugeren har produceret mest power i sin bevægelse)
- Procent af Peak Power på den sidst kørte rep

Der hvor Keiser computeren virkelig skiller sig ud, er via det indbyggede test-modul, hvor brugeren og træneren får oplyst ved hvilken modstand at brugeren kan producerer mest power i bevægelsen.

Testen kan så laves igen efter nogle måneder, og så vil brugeren og træneren kunne se en udvikling i både Peak Power og belastning for max ydelse.

Testen står beskrevet på computeren, så brugerne vil selv kunne anvende dette test-modul uden nødvendigvis at skulle gøre brug af en træner.

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.

*Prisen er en ca. leasingpris pr. md. ekskl. moms ved indgåelse af en leasingaftale løbende over 60 mdr. En leasingaftale kræver CVR nummer samt kreditgodkendelse af vores partner, DLL.PRINT/GEM VAREN