NordicTrack Commercial 1750

Vejl. pris: kr. 21.900,- SPAR 4.000,-
Nu kr. 17.900,- inkl. moms
kr. 14.320 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:196x97x175 cm
Vægt:130 kg
Løbeplade:55x152 cm
Max hastighed:22 km/t
Max stigning:-3-15 %
Maks personvægt:135 kg
Konstrueret med et større motorrum for mindre vibrationer og dobbelt køleventilator for mindre varme. Med en 3,6HK DC motor får du et bånd der kører jævnt under hele træningen. Med en stor løbeflade på 55 x 152 cm og et to-sidet bælte, specielt konstrueret for at mindske lyd og friktion, får du en mere lydsvag træning og et mere holdbart løbebånd.

På NordicTrack 1750 får du ekstra god støddæmpning, som sørger for at skåne dine knæ og din ryg når du løber.

Her kan du både løbe op ad bakke og ned ad. Maks stigning på løbebåndet er 15% og så er der ovenikøbet en hældning ned til 3%. Dette giver dig mulighed for endnu mere variation i træningen.

På konsollen finder du en 7 tommer touchskærm, hvorpå du kan følge en af de 400 gratis træningsvideoer, som er udviklet af personlige trænere, for at hjælpe dig til at nå dine mål via motivation og undeholdning.

Med NordicTrack 1750 medfølger et iFit trådløst pulsbælte, så du kan følge din præcise puls på skærmen.

Du har mulighed for at anvende iFit på løbebåndet ved tilkøb af abonnement. Her kan du tilgå en ny træning hver dag, følge din fremgang, lave dine egne ruter rundt i verden med Google Maps og skræddersy din træning.

Skal du underholdes af din favoritmusik under træningen, kan du tilslutte din telefon eller iPod til de gode højtalere eller bruge tabletholderen øverst på konsollen for endnu flere muligheder under træningen, til at vedligeholde motivationen.

OBS! Tablet medfølger ikke

Kan ses og prøves i vores butik i Herlev og Aarhus.PRINT/GEM VAREN