NordicTrack Commercial 1750 løbebånd

Vejl. pris: kr. 24.900,- SPAR 5.000,-
Nu kr. 19.900,- inkl. moms
kr. 15.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Kontinuerlig effekt:3,6 HK
Max hastighed:22 km/t
Vægt:130 kg
Maks personvægt:135 kg
Løbeplade:55x152 cm
Længde x bredde x højde:196x97x175 cm
Træningsprogrammer:50 stk
Max stigning:15 %
Skærm:10 tommer
30 dages prøveperiode til iFit medfølger.

Konstrueret med et større motorrum for mindre vibrationer og dobbelt køleventilator for mindre varme. Med en 3,6HK DC motor får du et bånd der kører jævnt under hele træningen. Med en stor løbeflade på 55 x 152 cm og et to-sidet bælte, specielt konstrueret for at mindske lyd og friktion, får du en mere lydsvag træning og et mere holdbart løbebånd.

På NordicTrack 1750 får du ekstra god støddæmpning, som sørger for at skåne dine knæ og din ryg når du løber. På denne nye model, kan der justeres i affjedringen på båndet. Dette gøres ved at dreje på et håndtag på siden af båndet. Her kan du vælge om du vil løbe på en hårdere eller blødere flade.

Her kan du både løbe op ad bakke og ned ad. Maks stigning på løbebåndet er 15% og så er der ovenikøbet en hældning ned til 3%. Dette giver dig mulighed for endnu mere variation i træningen.

På konsollen finder du en stor 10 tommer touchskærm, hvorpå du kan følge træningsvideoer, som er udviklet af personlige trænere, for at hjælpe dig til at nå dine mål via motivation og undeholdning. Med løbebåndet medfølger 30 dages gratis prøveperiode på iFit, hvor du får adgang til over 1.500 træningsvideoer. Her kan du følge trænere over hele verden, som tager dig på ture til alt fra Island, til Patagonien, små landsbyer i Italien og strande i Thailand. Løb med på et marathon eller rolige 5 km ture. Her får du også mulighed for at lave dine egne løberuter via Google Maps, hvor løbebåndet ændrer stigning, ud fra terrænet på ruten. (læs mere om abonnementet på iFit.com) Der er 50 integrerede workouts, som du kan følge uden at have abonnement.

Skal du underholdes af din favoritmusik under træningen, kan du tilslutte din smartphone eller tablet til højtalerne via bluetooth.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.


Læs her hvordan du vedligeholder dit løbebånd

PRINT/GEM VAREN