NordicTrack C 990 løbebånd

kr. 19.900,- inkl. moms
kr. 15.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Kontinuerlig effekt:3 HK
Vægt:93 kg
Længde x bredde x højde:202 x 91 x 161 cm
Træningsprogrammer:32 stk
Løbeplade:152 x 51 cm
Max hastighed:22 km/t
Max stigning:12 %
Maks personvægt:135 kg
UDSOLGT

NordicTrack C 990 er det perfekte løbebånd til dig, som gerne vil komme i bedre løbeform. Et løbebånd er det ideelle alternativ til løb udenfor, og her er der ingen undskyldninger for ikke at kunne nå en løbetræning, eller ikke komme afsted pga dårligt vejr.

Løbebåndet har en høj maks hastighed på 22km/t, som er perfekt til intervaltræning eller anden krævende løbetræning, hvor der skal forbrændes ekstra mange kalorier. Herudover er der mulighed for stigning op til 12%, som også giver rig mulighed for bakketræning, både på gåture og løbeture.

Det nye C 990 løbebånd fra NordicTrack kommer med en kraftig 3,0HK motor som giver en flydende og jævn træning på båndet. Den kraftige motor passer både til hurtige og langsomme løbeture, samt gåture på båndet, hvor motoren skal kunne trække mere.

C 990 har en bred løbeflade på 152x51 cm, så du føler dig tryg og sikker på løbeturene. Selve båndet har også mulighed for ekstra afdæmpning med det unikke FlexSelect Cushioning, som skåner knæ og ryg. Der kan derfor skiftes mellem en blødere flade eller en fastere flade, som mere ligner løb på asfalt.

Du finder 32 integrerede træningsprogrammer i konsollen samt en iFit integration der giver mulighed for at bruge over 1.500 træningsvideoer, filmet over hele verden. iFit er et månedsabonnement, hvor du kan bruge de motiverende videoer, udviklet sammen med nogle af verdens bedste trænere. Båndet ændrer hastighed og stigning i forhold til videoen, og der kan vælges mellem alt fra løbeture i bjergene i Patagonien til ture på Island og i små italienske landsbyer. Derudover kan du lave dine egne ruter i Google Maps, konkurrere med dine venner og skræddersy din træning efter dine mål.

Kontroller pulsen med håndpulssensorerne og hold øje med alt din træningsdata på farveskærmen. To højtalere samt tilslutning til lyd via aux stik gør det sjovere og mere motiverende at træne med din yndlingsmusik.

Derudover finder du en tabletholder på konsollen, samt en blæser der holder dig nedkølet under træning.

Løbebåndet er foldbart, så det sparer plads når det ikke er i brug.
PRINT/GEM VAREN