NordicTrack Commercial 2950 løbebånd

Vejl. pris: kr. 32.194,- SPAR 8.294,-
Nu kr. 23.900,- inkl. moms
kr. 19.120 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Kontinuerlig effekt:4,25 HK
Max hastighed:22 km/t
Vægt:135 kg
Løbeplade:55x152 cm
Længde x bredde x højde:199x100x170 cm
Max stigning:15 %
Maks personvægt:136 kg
Skærm:22 tommer
BLACK DAYS BUNDLE! Bestil inden d. 29. november og få 1 års iFit, vedligeholdelses kit til løbebånd og en underlagsmåtte med. Gælder så længe lager haves

NordicTrack Commercial 2950 er en løbers drøm når det kommer til løbebånd. Perfekt til dig der ønsker en ekstra god løbeoplevelse i hjemmetræningen.

Testvinder - Runner´s World har givet Editors Choice prisen til NordicTrack 2950, og er på listen over de 15 bedste løbebånd på markedet. Læs hele artiklen her.

30 dages prøveperiode til iFit medfølger

Det har en kraftfuld DC motor på 4,25 HK som giver en tophastighed på hele 22 km/t. Det unikke ved dette løbebånd er hældningen, som går fra -3 til 15% og giver derfor mulighed for både at gå/løbe nedad bakke samt at blive udfordret med stigning. På denne måde får du meget mere variation i træningen

På løbebåndet får du en fantastisk lækker og stor touchskærm på hele 22 tommer, hvor du kan følge alt det vigtigste data under din træning. Her finder du forskellige forudindstillede træningsvideoer. Med 30 dages gratis prøveperiode på iFit får du mulighed for at prøve over 400 forskellige træningsvideoer, filmet rundt omkring i verden. Dette giver dig virkelig mange muligheder for variation i træningen og nogle underholdende og motiverende træningssessioner. Du kan gå en tur i den islandske natur, løbe rundt i bjergene i Patagonien, på en strand i Thailand eller i de små gader i en italiensk landsby. Der er rolige 5 km ture og du kan endda løbe et marathon i afsnit. I videoerne har du en coach/træningsmakker med dig på turen som motiverer dig og løbende fortæller om ruten. Løbebåndet ændrer selv hastighed og hældning ud fra den rute du løber. Videoerne er i høj kvalitet og man får oplevelsen af at være der selv.

OBS - videoerne er på engelsk og brug af ruterne kræver opkobling til stabil internetforbindelse. Medlemsskabet varer 30 dage, og man skal selv oprette nyt abonnement, hvis man vil fortsætte med videoerne. Mere info om iFit kan læses på iFit.com.

Brug de indbyggede højtalere i konsollen til din favoritmusik og få endnu mere motivation til løbeturen.

NordicTrack 2950 har et smart og kompakt SpaceSaver design, der gør at du ved hjælp af EasyLift assist, nemt kan vippe løbepladen op så du sparer plads når båndet ikke er i brug.

Skal du holde helt styr på din forbrænding og din puls kan du bruge det medfølgende bluetooth pulsbælte i lækker blød kvalitet, og skal du holde dig nedkølet under de hårde træninger kan du bruge de justerbare blæsere.

Selve løbepladen giver en god affjedring, som skåner både knæ og ryg.

Højden på løbepladen er 26,5cm.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.Læs her hvordan du vedligeholder dit løbebånd

PRINT/GEM VAREN