NordicTrack Elite 900 Løbebånd

Vejl. pris: kr. 20.194,- SPAR 7.294,-
Nu kr. 12.900,- inkl. moms
kr. 10.320 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks personvægt:136 kg
Maxhastighed:20 km/t
Max stigning:12 %
Kontinuerlig effekt:3 HK
Løbeplade:152 x 51 cm
Længde x bredde x højde:190 x 90 x 146 cm
BLACK DAYS BUNDLE! Bestil inden d. 29. november og få 1 års iFit, vedligeholdelses kit til løbebånd og en underlagsmåtte med. Gælder så længe lager haves

NordicTrack Elite 900 er det perfekte løbebånd til hjemmetræningen, til dig som gerne vil have noget prisbilligt, af virkelig lækker kvalitet. Her finder du en 7" touchskærm, som kan vise dig alle de vigtigste data, som du behøver for at få en god træning. Du kan nemt og hurtigt ændre i både hastighed og stigning via genvejstasterne på konsollen. Max hastigheden når helt op til 20 km/t og du får en maks stigning på 12%. Hermed har du masser af muligheder for at blive udfordret og få variation i træningen, og derfor nemmere holde motivationen til fremtidige løbeture.
På konsollen finder du også 2 højtalere, hvor du kan koble din smartphone til via et aux stik, og høre din yndlingsmusik under træningen. Blæseren foran dig kan sørge for at du bliver kølet ned på de varmeste løbeture - og du kan selv justere hastigheden.

NordicTrack Elite 900 har det populære spacesaver design, som gør at du nemt og enkelt kan slå løbepladen op og ned afhængig af om det er i brug.

Hvis du gerne vil undgå de hårde stød i led og ryg når man løber på asfalt, er Elite 900 løbebåndet et godt valg. Her får du det specielt udviklede CushionDeck afdæmpningssystem, som giver dig en god affjedring og dermed lægger mindre pres på dine led.

Løbebåndet har en kraftig motor på 3HK, og er perfekt til længere gå- og løbeture samt intervalløb.

Elite 900 løbebåndet er iFit kompatibelt, hvilket betyder at du har mulighed for at tilkøbe et iFit abonnement, hvor alle programmerne og de guidede træningsture bliver vist direkte på skærmen. Med iFit får du mulighed for at løbe ture rundt i hele verden, med de mange hundrede træningsprogrammer, som er lavet af personlige trænere. Der er programmer både for begyndere og maratonløbere, og videoerne er filmet lige fra små landsbyer i Italien, til bjergene i Patagonien. Løbebåndet ændrer hastighed og stigning, alt efter hvordan din rute på skærmen er. Det føles derfor nærmest som at være der selv.
iFit Live er et af markedets mest interaktive træningssystemer. Du kan læse mere om iFit på www.ifit.com for mere information.
Du kan sagtens anvende løbebåndet uden at tilkøbe abonnement, og i stedet bruge et af de integrerede programmer.

30 dages prøveperiode til iFit medfølger.

Højden på løbepladen er 20 cm.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220


PRINT/GEM VAREN